Boris je odveo dete u vrtić, seo u kola, i POSLE TOGA GA VIŠE NIKO NIJE VIDEO!

Borisova supruga okrenula je na desetine telefonskih brojeva, kontaktirala sve njegove prijatelje i poznanike, ali niko njenog supruga nije ni video, a kamoli da zna razlog nestanka

  • 3

Boris Šarunić (31) iz Zadra, u četvrtak ujutro odveo je dete u vrtić, seo u svoj tamno plavi "reno megan" oznaka ZD 755 BA i nestao.

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ZOVITE POLICIJU: Nestao Petar Narandžić, poslednji put viđen na Kalenić pijaci (FOTO)

Signal njegovog mobilnog, pre nego što ga je ugasio, uhvaćen je u Sukošanu u 8.02 sati. Porodica nestalog mladića, posebno supruga i njegovi roditelji, od šoka ne mogu da dođu sebi, jer kažu da nije odavao utisak da ga nešto muči.

Ipak, s obzirom da mu se gubi svaki trad od tad, iznad glave im je na stotine upitnika.

U vreme nestanka bio je obučen u sivu trenirku i adidas patike.

- Taj dan je bio slobodan. Odveo je dete u vrtić. Ispratila sam ih oboje kroz prozor. Čekala sam ga da se vrati kući jer sam radila popodne. U 8 ujutro zvala sam ga na mobilni. Dva puta odzvonio je do kraja, nakon čega se ugasio i od tada više nije upaljen. Mislila sam sve vreme da će se svakog trenutka pojaviti, a onda je prošlo pola dana, a njega nije bilo. Otišla sam po dete u vrtić u 15 sati, s nadom da će Boris možda tamo doći.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pošto se nije pojavio, obuzela me je neopisiva tuga. Kao da je u zemlju propao. Prijavila sam policiji nestanak i pretražila celu kuću da nije ostavio neku poruku. Ništa iz kuće nije uzeo sa sobom. Ne znam šta da mislim. Poslednjih dana bio je zamišljen, ali razlog je bilo nemoguće doznati od njega – priča za "Jutarnji list" s grčem u želucu Borisova supruga kojoj se u glavi, u moru pitanja, vrti još jedno: "Da li je možda nešto detetu došapnuo?"

Međutim, dete još uvek ne govori, pa ne može ni preneti bilo kakvu poruku.

Borisova supruga okrenula je na desetine telefonskih brojeva, kontaktirala sve njegove prijatelje i poznanike, ali niko njenog supruga nije ni video, a kamoli da zna razlog nestanka.

Svi su, zapravo, iznenađeni jer Boris je za sve uvek bio „dobar i miran dečko bez poroka“.

Ako posedujete bilo koju informaciju o nestalom mladiću, javite se u najbližu policijsku stanicu, na telefon 192 ili putem e-maila na adresu nestali@nestali.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    2. april 2016 | 15:46

    Nasli su ga. Ziv je

  • Абв

    2. april 2016 | 13:09

    У 90% оваквих случајева буде самоубиство због дугова (коцкари). Надам се да овај није у тих 90%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA