KUM UBIJENE PEVAČICE: Nije mi jasno zašto Zorana toliko dugo drže u policiji?!

On je potvrdio da se zajedno sa Zoranom na saslušanju u policiji nalaze i Zoranov otac, kao i njegov maloletni sin, koji ima između 13 i 14 godina, a nad kojim Zoran ima puno starateljstvo

  • 13
Jelena Krsmanović, Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Ivica Ajdarević, kum ubijene Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana u neverici priča da mu nije jasno kako je iko mogao da ubije pevačicu.

NA TELU JELENE MARJANOVIĆ PRONAĐENE RANE NANETE OŠTRIM PREDMETOM: Pevačica Granda je ubijena!

- Nerealno mi je da tako jaku ženu kakva je bila Jelena zadesi takva sudbina. Bila je snažna, redovno je vežbala, a trenirala je i karate - ispričao je Ivica Ajdarević čiji je sin, Martin Ajdarević takođe pevač, prenosi Kurir.

Ivica je rekao da je Martin otišao po Jeleninog supruga Zorana u policiju, gde se on od jutros nalazi na saslušanju, dodavši da "mu nije jasno zašto ga maltretiraju sa toliko dugim saslušanjem".

On je potvrdio da se zajedno sa Zoranom na saslušanju u policiji nalaze i Zoranov otac, kao i njegov maloletni sin, koji ima između 13 i 14 godina, a nad kojim Zoran ima puno starateljstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kombuha8

    3. april 2016 | 17:52

    Sumnjiva su posla

  • major Milan Tepic RSK

    3. april 2016 | 19:09

    Policija rijetko grijesi nesto tu smrdi . Profesionalci ce slucaj rijesiti u najkracem roku nesumljam samo netreba davati komentare koji su stetni za rad policije.

  • ljiljana CH

    3. april 2016 | 19:07

    Divna zena POCIVAJU u miru Jelena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA