JELENA MARJANOVIĆ JE SLUTILA ŠTA JOJ SE SPREMA? Noć pred ubistvo VRATILA DUG i rekla "JA NEĆU VIŠE BITI TU"!

Nemilosrdno ubijena pevačica "Grand zvezda" dan uoči tragedije isplatila sva svoja dugovanja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikola
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • persa

    07. april 2016 | 00:06

    Znaci ako vratimo dugove to znaci KRAJ. Gluposti. Mislila je ovo drugo da ce se preseliti ali ne na onaj svet. Stvarno gluposti pisu. Pa koliko puta je svako od nas rekao nesto slicno jer zivimo u takvoj Drzavi da ti svasta pada na pamet i kazemo.....

  • Vesna

    05. april 2016 | 23:51

    Žene, devojke...do neba vas molim - nađite nekog ko može da vam pokaže i da vas nauči osnovama samoodbrane!! NE samo tehnički, već nekog ko će da radi sa vama mentalni trening za situacije kada se morate odbraniti. Poznato je da je strah koji parališe najveća prepreka ženama da se odbrane! Drugo - nabavite suzavac, šoker (briga me da li je legalno ili ne - može vam spasiti život). Šokeri se sada prave da izgledaju kao mobilni telefoni i koštaju oko 2000din. Treće - NIKADA same u gradu ne idite nigde gde nema drugih ljudi!! NIKADA, naročito noću! Savetujem - ne da grebete, mlatarate nogama, vrištite, hvatate za kosu i upadate u fras (tako mu samo pomažete), umesto toga - budite fine i mirne, ne paničite...odajte utisak da ste fine i usrane od straha (a sve vreme KONTROLA!!!) i odjednom PALAC DO KRAJA U OKO, ODGRIZITE MU UVO, PRST...NOS, USNU, KURAC...NABIJTE MU ŠOKER NA VRAT I PUSTITE MU AMPERAŽU DA ĆE DA SE USERE itd. Ne pesničite se sa njim i ne šamarajte, nema efekta i samo gubite snagu. I nemojte stati...nema ono jedan ugriz i dosta, palim ili nastavljam da vrištim u mestu. Ne...nastavite sve dok ili on ne pobegne ili dok ne mrda!!! Vi kontrolišete situaciju! A verujte mi, pred takvom ženom - SVAKI MANIJAK BEŽI jer se oni hrane strahom i idu baš na to da ćete se paralisati!! Ne treba im u životu žena koja se brani kao lavica. Idu dalje. I najvažnije - MORATE SAČUVATI PRISEBNOST I IĆI DO DASKE, ZNAČI NEMA SUZDRŽAVANJA! IDETE PO SISTEMU ON ILI JA! ŽIVOT JE U PITANJU I NEMA USERAVANJA! Userite se posle. Sve je više ludaka i ubica!

  • Olivera

    05. april 2016 | 19:25

    Mozda je planirala da napusti muza...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA