JELENA MARJANOVIĆ JE SLUTILA ŠTA JOJ SE SPREMA? Noć pred ubistvo VRATILA DUG i rekla "JA NEĆU VIŠE BITI TU"!

Nemilosrdno ubijena pevačica "Grand zvezda" dan uoči tragedije isplatila sva svoja dugovanja

  • 20

Nemilosrdno ubijena pevačica "Zvezda Granda" Jelena Marjanović (33), pre nego što je nestala u subotu, posetila je apoteku u naselju Borča i izmirila svoja dugovanja.

"REKLA MI JE DA ĆE ONA SIGURNO UMRETI SLEDEĆA": Stravična ispovest strine ubijene pevačice Jelene Marjanović!

JELENA SE POSVAĐALA SA SUPRUGOM PRE NEGO ŠTO JE UBIJENA: Ljubomorne poruke novi dokaz u istrazi, da li su i motiv?

Još uvek je nepoznato da li ovaj detalj iz njenog života može da se dovede u vezu sa tragedijom koja je par sati kasnije snašla.

Kako Blic prenosi, Jelena je otišla u apoteku u blizini kuće kako bi platila dug od 1.200 dinara.

NAJNOVIJI DETALJI IZ ISTRAGE UBIJENE PEVAČICE: Pronađeni tragovi ispod njenih noktiju, izjave svedoka i supruga se ne poklapaju!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

OVAKO JE IZGLEDALO KOBNO JELENINO TRČANJE: Evo gde ju je TAČNO ubica sačekao! (MAPA)

- Ona i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku. Rekao sam joj: "Uzmi celo pakovanje, više ti se isplati". A ona mi je na to odgovorila: "Ma ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu", kazao je radnik u apoteci kojeg su te reči začudile, ali im nije pridavao značaju dok nije čuo šta se dogodilo.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Obdukcija pokazala da li je svirepo ubijena pevačica Jelena - SILOVANA!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

MUŽ UBIJENE PEVAČICE JELENE prošao i drugi poligraf

- Ponekad je uzimala nešto na veresiju. Ona i muž uvek bi ostavljali deo novca, bar 500 dinara, a onda kasnije plaćali ceo dug - rekao je apotekar, koji je dodao i to da je prekjuče, dan nakon što je Jelena pronađena mrtva, njena porodica došla u apoteku da plati njena dugovanja, za koja nisu znali da ih je regulisala sama.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Bili su iznenađeni kada su čuli da je dug već plaćen - rekao je apotekar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misirac

    5. april 2016 | 13:08

    Možda je mislila da neće više živeti u tom kraju.Možda je želela da se preseli negde a vi odmah da je slutila

  • Vesna

    5. april 2016 | 23:51

    Žene, devojke...do neba vas molim - nađite nekog ko može da vam pokaže i da vas nauči osnovama samoodbrane!! NE samo tehnički, već nekog ko će da radi sa vama mentalni trening za situacije kada se morate odbraniti. Poznato je da je strah koji parališe najveća prepreka ženama da se odbrane! Drugo - nabavite suzavac, šoker (briga me da li je legalno ili ne - može vam spasiti život). Šokeri se sada prave da izgledaju kao mobilni telefoni i koštaju oko 2000din. Treće - NIKADA same u gradu ne idite nigde gde nema drugih ljudi!! NIKADA, naročito noću! Savetujem - ne da grebete, mlatarate nogama, vrištite, hvatate za kosu i upadate u fras (tako mu samo pomažete), umesto toga - budite fine i mirne, ne paničite...odajte utisak da ste fine i usrane od straha (a sve vreme KONTROLA!!!) i odjednom PALAC DO KRAJA U OKO, ODGRIZITE MU UVO, PRST...NOS, USNU, KURAC...NABIJTE MU ŠOKER NA VRAT I PUSTITE MU AMPERAŽU DA ĆE DA SE USERE itd. Ne pesničite se sa njim i ne šamarajte, nema efekta i samo gubite snagu. I nemojte stati...nema ono jedan ugriz i dosta, palim ili nastavljam da vrištim u mestu. Ne...nastavite sve dok ili on ne pobegne ili dok ne mrda!!! Vi kontrolišete situaciju! A verujte mi, pred takvom ženom - SVAKI MANIJAK BEŽI jer se oni hrane strahom i idu baš na to da ćete se paralisati!! Ne treba im u životu žena koja se brani kao lavica. Idu dalje. I najvažnije - MORATE SAČUVATI PRISEBNOST I IĆI DO DASKE, ZNAČI NEMA SUZDRŽAVANJA! IDETE PO SISTEMU ON ILI JA! ŽIVOT JE U PITANJU I NEMA USERAVANJA! Userite se posle. Sve je više ludaka i ubica!

  • Nikola

    5. april 2016 | 12:33

    Stvarno mi je zao zbog tragedije, tuga... Saucesce porodici... Na zalost ni prva, ni poslednja koja je zavrsila na slican nacin, zato zbog postovanja prema predhodnim slucajevima, ne pisite romane i scenarie za film vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA