PRETRES KUĆE MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Inspektori izneli LUK I STRELU iz doma Zorana Marjanovića! (FOTO)

Trojica inspektora MUP-a Srbije danas su ponovo bili u porodičnoj kući Marjanovića u Borči gde su zaplenili luk i strelu i kutiju za sintisajzer

  • 18
OTAC, STRELE, Ubistvo Jelene Jelena Krsmanović Marjanović, pevačica Granda, Borča Foto: Milena Đorđević

Inspektori MUP-a su iz porodične kuće Marjanovića u Borči izneli luk i strelu i kutiju za sintisajzer, nakon što su iz Policijske stanice u 29. novembra vratili Zoranovog oca Vladimira kući.

MOG SINA NEĆE PUSTITI DO 8 UVEČE: Otac muža JELENE MARJANOVIĆ najavio da dolazi ADVOKAT

MOJ SIN JE VELIKI VERNIK, VERNICI NE UBIJAJU: Progovorio OTAC muža ubijene pevačice JELENE MARJANOVIĆ!

Prema saznanjima Telegrafa, Zoran neće biti pušten dok ne stignu rezultati DNK analize genetskog materijala nađenog ispod Jeleninih noktiju.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

POLICIJA TRAŽI ČEKIĆ KOJIM JE UBIJENA JELENA: Zatvoren prilaz mestu na kom je stradala pevačica

Uskoro mu ističe pritvor od 48 sati, pa će se na osnovu rezultata tih nalaza odlučiti da li će protiv njega biti podneta krivična prijava ili će biti pušten kući.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sahrana svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović - u četvrtak!

Podsećanja radi, telo pevačice Jelene Marjanović pronađeno je u nedelju u kanalu u Borči, nakon čega je obdukcionim nalazom utvrđeno da je ubijena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tako

    5. april 2016 | 16:43

    Ako je dobija SMS PORUKE PRETNJE, treba videti sa kojeg broja su joj slate poruke i naravno Kod Operatora Mreze mogu se sve poruke izvaditi, sta je pisano na njima i koji su bili odgovori na te SMS poruke, ako je ubica imao broj telefona od Jelene onda je ubica negde blizu, prijatelj drugar Itd. Znaci treba ispitati sve njene prijatelje idt. Znaci ubica joj je bio blisak cim je imao njen broj i znao njeno kretanje i kada ce izaci da trci, ovo mi izgleda kao naruceno ubistvo, Jel niko nebih cekao danima da ona izadje iz kuce ili da ostane sama, Neko je tom ubici davao informacije jel to nije logicno da je ubicao imao sve informacije isisao iz prsta, NESTO DEBELO OVDE SMRDI, treba i mobilni od muza proveriti Kod Operatora koga je zvao u to vreme skim je pricao , kome je slao poruke Itd.

  • Veljko Mladenovic

    5. april 2016 | 15:42

    Strasno

  • nadjana

    5. april 2016 | 16:23

    Meni muz sumnjiv najviše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA