BOSANAC SUSPENDOVAN S POSLA U BEČU zbog islamističkog pozdrava na Fejsbuku

On je na tom aerodromu godinama radio kao tehničar, zadužen za održavanje raznih postrojenja, a suspendovan je pošto su ga austrijske vlasti označile kao simpatizera Islamske države

  • 13

Nakon što su belgijski policijski sindikati, posle terorističkog napada na tamošnjem aerodromu, upozorili da među zaposlenima ima i simpatizera Islamske države, na bečkom aerodromu Švehat je identifikovan jedan takav zaposleni poreklom iz BiH, koji je odmah suspendovan.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: ISIS objavio novi snimak, ovi gradovi su sledeća meta (VIDEO)

On je na tom aerodromu godinama radio kao tehničar, zadužen za održavanje raznih postrojenja, a suspendovan je pošto su ga austrijske vlasti označile kao simpatizera Islamske države, javili su bečki mediji.

- Svi zaposleni, koji rade u škakljivim oblastima, pre stupanja na dužnost prolaze detaljnu proveru - izjavio je portparol aerodroma, dodajući da procedura može da traje više nedelja.

Tako je bilo i sa suspendovanim tehničarom. Bosanac je suspendovan jer je na socijalnim mrežama rado pozirao u pobedničkoj pozi nalik borcima Islamske države, sa podignutim kažiprstom.

Takođe, preko nekih internet sajtova iskazivao je simpatije prema Islamskoj državi i sledio je radikalne salafističke poruke, a zaposlenima je pao u oči sa svojim radikalnim pogledima na svet.

Zbog svega toga, rukovodstvo arodroma ga je suspendovalo.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BL

    6. april 2016 | 10:02

    Deportacija čitave familije!!!

  • Mira

    6. april 2016 | 10:45

    A hoće ovi zalupani bosanci uvjek da se prave veći islamisti od Arapa

  • ja sam ti

    6. april 2016 | 10:46

    doticnom nigde u austriji nebih dala posao i da ima drzavljanstvo oduzela bih mu pa u svoj land zakon strog ako ne bude prema takvima nece bit mira od pozdrava to kreceeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA