BIZARNA LJUBAV: Istetovirali se pepelom mrtvog dede (FOTO)

Helen i Endru Bird iz Velike Britanije pomešali su pepeo kremiranog dede i boju za tetoviranje. Ovim sadržajem su se tetovirali kako bi "njihov deda ostao zauvek sa njima"

  • 0

Dvoje Britanaca, brat i sestra, odali su počast svom preminulom dedi na vrlo neobičan način – tetoviranjem, ali ne bilo kakvim.

Naime, oni su se istetovirali mešavinom boje i njegovog pepela!

Helen i Endru Bird bili su očajni kada je njihov deda Redžinald Alefs, bivši službenik Kraljevske avijacije, krajem februara preminuo od raka u 90. godini.

Zato su smislili bizaran način da se zauvek osećaju blisko sa njim i odlučili se na tetoviranje pepelom.

Tatu majstor iz Stafordšira pomešao je dve kašičice pepela sa bojama i na Heleninim leđima nacrtao ružu i srce, dok se Endru odlučio na ispisivanje stihova koje je napisao sam Režinald.

- Čula sam za to na televiziji i pomislila kako bi bio odličan način da odamo počast našem dedi. On je imao odličan smisao za humor, pa mislim da bi bio jako srećan kad bi znao da će nam doslovno biti ispod kože -  rekla je Helen, dodavši da se nisu svi članovi porodice i prijatelji slagali sa njihovom idejom, ali da je u pitanju stvar ličnog izbora.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA