SPAVAM SA JECINOM SLIKOM U NARUČJU: Zoran Marjanović potpuno skrhan bolom posle smrti supruge

- Prvo je prošao jedan čovek sa štapom koga sam pitao da li je video devojku kako trči, na šta mi je rekao da nije. Posle je prolazio drugi čovek na biciklu, ali je ni on nije video - kaže Zoran

  • 32

Muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoran Marjanović, svestan je svega što se dešava oko njega, pa čak i toga da mnogi misle da je upravo on presudio svojoj supruzi, međutim, kako kaže, to su nebuloze jer je on s njom imao neverovatnu ljubav, a sada spava s Jecinom slikom u naručju.

VIHORA TRAŽE U VEZI SA ISTRAGOM O UBISTVU PEVAČICE: Ako vidite ovog čoveka, odmah obavestite policiju!

- Boli, baš me boli što se tako priča. Uvek se pitamo zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, a dobre lošim. Spavam s njenom slikom i ona je sa mnom ovde. Mnogo smo bili vezani jedno za drugo, pa čak i u snu, ako oseti da sam ja na drugoj strani kreveta, ona se okrene i privije se uz mene - kaže Zoran kroz suze.

POLICIJA NA SAHRANI JELENE MARJANOVIĆ: Da li je ubica bio u masi koja je pevačicu ispratila na poslednji počinak? (FOTO)

Tog kobnog dana, Jelena je trebalo u studiju da snimi novu pesmu, za koju postoji demo snimak, a kada dođe vreme, Zoran će je pustiti da se čuje. Ipak, tužna sudbina je sve prekinula.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zoran je prišao JELENINOM GROBU i ćutao, a onda je viknuo "JECO, PUSTI ME KOD TEBE"! (FOTO)

- Poslednji dan nam je bio prelep. Otišli smo na poljanu da trči, bila je presrećna. Kad je otišla, ostao sam s detetom i više se nismo čuli. Sa ćerkicom sam krenuo polako ka Jeleni, a zastajkivali smo da bi Jana brala cveće. Gledao sam s vremena na vreme gde je Jelena, a kada sam primetio da njene siluete nema, zabrinuo sam se - priča on, pa nastavlja:

Majka Zorica i muž Zoran zajedno ispratili SVOJU JELENU (VIDEO)

- Prvo je prošao jedan čovek za štapom koga sam pitao da li je video devojku kako trči, na šta mi je rekao da nije. Posle je prolazio drugi čovek na bicikli, ali je ni on nije video. Tada je nastala panika i agonija. Potrčao sam sa Janom da je tražimo, zvao sam je četiri - pet puta na telefon, ali se nije javljala. Nigde je nije bilo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ skrhana bolom jaukala, prišao joj ZET ZORAN i uveo je u kapelu!

Zoran nije pozvao odmah policiju, ali jeste prijatelje koji rade u policiji.

- Posle sam ipak otišao u policiju. Odmah sam rekao kumi da pozove sve bolnice, a policiju sam zamolio da lociraju Jelenin telefon. Međutim, rekli su mi da to ide drugačije - pa dodaje:

NIJE TO VIŠE ISTA KUĆA: Ćerkica Jelene Marjanović stalno pita: "Jesu li ovi ljudi tu zbog mame?", vučjak Maks cvili i dalje čeka Jecu!

- Onaj koji je ubio Jelenu nije čovek. To je monstrum. Ako je neko ko je nas poznavao nas znao za dete, pa za mene i to učinio, to je zver. U našem okruženju takvog zverstva nema. Mnogi su joj se udvarali, ali nju to nije zanimalo, jer je bila patrijarhalno vaspitana.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Branislav Dzoni Marjanović‎ Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Branislav Dzoni Marjanović‎

POSLEDNJI POZDRAV DRUGARICI: Indi na sahrani ubijene Jelene Marjanović (FOTO)

Zoran sada ima samo jednu želju.

- Samo bih voleo da mogu na minuta da mu pogledam u lie  i vidim kako izgleda to nešto što je ovakvoj ženi moglo to da uradi. Nemam reči - poručio je Jelenin suprug i istakao da su se prema njemu u policiji odnosili potpuno korektno.

"JOJ, SINE, ŠTO ME OSTAVI, KO MI TE UBI": Jauci majke JELENE MARJANOVIĆ odjekuju grobljem (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prvi susret sa ćerkicom je bio strašan. Prvu noć nije hteo da je vidi jer je bio neobrijan i sav nikakav, nije želeo da Jana na njemu vidi nešto što bi je povredilo, da u njenoj glavici bude nešto strašno, pa se sredio i otišao sutradan.

PROGOVORIO MUŽ UBIJENE PEVAČICE: U ovom momentu mnogo bi mi značilo da se čuje istina!

- Zagrlili smo se, a kada me je videla rekla je: "Vi ste", misleći na mene i mamu. Tiho me je pitala: "Jesu li našli moju mamu?" Ona će biti kod nas, a i Jelenina majka će se preseliti kod nas. Želim da svi budemo zajedno - zaključio je on na kraju.

OVAKO JE IZGLEDALO KOBNO JELENINO TRČANJE: Evo gde ju je TAČNO ubica sačekao! (MAPA)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA