UMALO UŽAS USRED SRBIJE: Pao plafon na operisane pacijente u KC Niš!

Pacijenti su odmah prebačeni u druge sobe, a soba u kojoj se dogodio incident je u istom stanju i u njoj ponovo ima pacijenata

  • 0

Da se filmske priče ne događaju samo na filmu, potvrđuje i incident u Kliničkom centru Niš kada su umalo tragično završili tek operisani pacijenti jer je na njih pao plafon! Srećom, nema povređenih, šteta je mala i sve je sanirano, rekao je prof. dr Zoran Radovanović, direktor KC Niš.

DRŽAVA SE NIKADA NEĆE UMORITI OD OBNOVE ŠKOLA I BOLNICA! Vučić potpisao ugovor o rekonstrukciji Medicinske škole u Valjevu

- Čuo se jak zvuk! Potom se podigla ogromna prašina. Nismo mogli da vidimo jedan drugog - pričaju pacijenti na poluintenzivnoj nezi hirurgije Kliničkog centra Niš.

BRUKA: Ovako izgleda toalet u Kliničkom centru Niš! (FOTO)

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Radovanović je potvrdio da je plafon pao i da je u toj sobi ležalo troje pacijenata. Pacijenti su odmah prebačeni u druge sobe, a soba u kojoj  se dogodio incident je u istom stanju i u njoj ponovo ima pacijenata.

Zoran Radovanović novi VD direktor Kliničkog centra Niš

- Svi su dobro. Klinički centar ima 100.000 kvadrata, a ako je palo samo dva, ja se onda izvinjavam. Drago mi je da niko nije povređen. Zgrada hirurgije je iz 1937. godine. Šteta je mala, a sve je sanirano - naveo je za lokalne medije Radovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA