MEŠTANI GORNJE VRANJSKE PRESREĆNI: Dobili novu poštu koja će im mnogo značiti (FOTO)

- Žitelji ovog lepog i bogatog mesta do sada su imali skoro sve, jedino im je nedostajala pošta, a sad imaju i nju - rekao je Milan Krkobabić, direktor Pošte Srbije

  • 4

Petnaesta poslovnica u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje", a 1.507. pošta u Srbiji, otvorena je danas u Gornjoj Vranjskoj. To je jedno od najrazvijenijih sela u šabačkom kraju, poznato kao postojbina junaka Prvog srpskog ustanka Miloša Pocerca.

U Velikom Popovcu otvorena nova pošta sa BESPLATNIM INTERNETOM za sve meštane (FOTO)

Novu poštu, koja će usluživati Gornju Vranjsku i susedna mesta Zablaće i Vukošić, što je više od 800 domaćinstava ili ukupno oko 3.000 stanovnika, u rad je pustio Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije", istakavši da Pošta ovom akcijom osnažuje srpsko selo i čini vidljivi pomak za poboljšanje života u malim sredinama.

- Žitelji ovog lepog i bogatog mesta do sada su imali skoro sve, jedino im je nedostajala pošta, a sad imaju i nju. Tu smo da pokažemo da možemo da uradimo mnogo toga u srpskim selima, samo ako smo složni. Pošta Srbije će, gde god bude otvarala poslovnice, imati i besplatne internet kutke, a naši informatičari će krenuti u internet opismenjavanje meštana.

Foto: Promo Foto: Promo

- Sve to činimo u srpskim selima da bi ona opstala, jer život nije samo u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a i tamo će se bolje živeti ako imamo napredna sela - rekao je Milan Krkobabić i dodao da su rezultati Pošte Srbije u prvom kvartalu bolji nego prošle godine, kada su inače bili rekordni.

Predsednik MZ "Gornja Vranjska" Vladimir Stojićević, zahvalio je direktoru Krkobabiću što je pomogao da se u ovom selu otvori pošta.

- Ovim je omogućena realizacija ključnog prioriteta za koji se Savet MZ "Gornja Vranjska" borio. Želimo da naša seoska pošta ima sjajne rezultate kao i čitavo preduzeće Pošta Srbije - kazao je Stojićević.

Foto: Promo Foto: Promo

Prvi korisnici usluga poslovnice čiji je poštanski broj 15231, bili su MZ "Gornja Vranjska" i preduzeće "VTE" – potpisnici ugovora u sklopu promotivne akcije "Post-ekspres za 99 dinara".

Za sve nove poslovne korisnike, Pošta Srbije je produžila ovu akciju do kraja juna, u želji da podstakne privrednu aktivnost i olakša preduzetnicima plasman proizvoda i usluga.

Pošta u Gornjoj Vranjskoj zaživela je udruženim snagama, jer je Mesna zajednica ustupila prostorije za njen rad, a poštanski majstori su je, uz svesrdnu pomoć meštana, opremili da bude po meri novog doba.

Foto: Promo Foto: Promo

Radnim danima, od 8 do 14 časova, biće dostupne sve poštanske i usluge platnog prometa, najvišeg kvaliteta a po najnižoj ceni. Svojevrstan dar Pošte meštanima ovog kraja je besplatan internet kutak, gde će korisnici moći besplatno da se uvere u prednosti savremenih tehnologija i načina komunikacije, a službenici pošte će pružati potrebnu internet edukaciju i podršku.

Akciju "52 pošte za 52 nedelje" Pošta Srbije sprovodi od početka godine u saradnji sa lokalnim zajednicama. Uz racionalno upravljanje troškovima, ona pokazuje punu društvenu korporativnu odgovornost i obezbeđuje da stanovnici u gradovima i manjim sredinama imaju jednake uslove za život i poslovanje.

Foto: Promo Foto: Promo

Pošta Srbije pojednostavljuje stvari i na svaki zahtev klijenta odgovara brzom i jeftinom uslugom, partnerski šireći horizonte i stvarajući nove vrednosti, a najbolje potvrde da u tome uspeva jesu poverenje i zadovoljstvo njenih korisnika.

Do sada su u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje" otvorene još i poštanske poslovnice u zlatiborskom Gostilju, Jasikovici kod Trstenika, Slavkovici kod Ljiga, Raniloviću podno Kosmaja, sremskom Brestaču, RH centru "Banja Koviljača", Baničini u Šumadiji, niškom Humu, Mišaru u Mačvi, na obodu Preševa, u gročanskoj Zaklopači, aleksinačkom Gredetinu, novosadskom predgrađu Sajlovu i Velikom Popovcu kod Petrovca na Mlavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    8. april 2016 | 20:32

    @Mia Au Mia, nije tebi lako....

  • Milic

    9. april 2016 | 09:23

    Do izbora imacemo vise poste nego domova kuture, a stace nam i domovi kad smo kulturu odavno zaboravili.

  • Mia

    8. april 2016 | 17:56

    A MI NA NOVOM BEOGRADU NEPARNI BROJEVI Z.DJINDKICA DIBILI U INFOSTANU ZA ZAJEDNICKU EL.ENERGIJU PREKO PETSTO DIN ZA JANUAR KAZU PUMPA PUMPALA GREJANJE ETO KAKO OTIMAJU A ZMAZE TO SU SVE ZGRADE SA PUNO STANARA PA DIZU POSTE A SPORRAKE HALR GREJU.SRAMNO STA LOPOVI RADE I TRIKOVI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA