DRAMA KOŠARKAŠA: Drogirali su me i silovali na prvom sastanku!

- Upoznao sam jako simpatičnog dečka koji živi blizu mene i pozvao me na sastanak. Otišli smo zajedno iz kluba, moje srce je tuklo od uzbuđenja. Bio sam nervozan, ali i srećan zbog toga kako se situacija razvija. Vozili smo se i razgovarali, činilo se da će moj prvi dejt s muškarcem biti savršen. Ali, nije bio - rekao je momak

  • 6

Nejtan Fort je perspektivni američki košarkaš koji je imao tu nesreću da bude zlostavljanje! Naime, on je nakon jednom prilikom u gej klubu upoznao dečka sa kojim je izašao na sastanak. Mislio je da će biti savršeno, a ustvari je Nejtan završio silovan i drogiran!

LEŽAO U ZATVORU 33 GODINE zbog silovanja i ubistva, a NIJE bio kriv!

On je kao tinejdžer shvatio da ga privlače muškarci, ali nije želeo to da prizna sebi. Zato je rešio da istraži svoj "identitet" i jedno veče otišao u gej klub.

- Upoznao sam jako simpatičnog dečka koji živi blizu mene i pozvao me na sastanak. Otišli smo zajedno iz kluba, moje srce je tuklo od uzbuđenja. Bio sam nervozan, ali i srećan zbog toga kako se situacija razvija. Vozili smo se i razgovarali, činilo se da će moj prvi dejt s muškarcem biti savršen. Ali, nije bio. U jednom trenutku me je izbacio iz automobila. Seksualno me je zlostavljao, drogirao i silovao. Promenio je moj život. Borim se s tim da napišem tek nekoliko redova o tome, ali to je sada deo mene. Nisam to prijavio policiji, bilo me je sramota i plašio sam se osude, priznanja ko sam - preneo je "The Independent" njegovu ispovest.

A photo posted by Nathan Fort (@nathanbeast30) on

Muškarac koji ga je silovao nikada nije optužen za to. Godinu dana posle toga Fort se viđao samo s devojkama. Posle toga više nije želeo da krije ko je, pa je skupio hrabrost i priznao svojoj porodici, košarkaškom treneru i ekipi da je homoseksualac.

Otkrio je da je sa svakim razgovarao oči u oči, priznao im da je gej i da je silovan. Svi su ga podržali, što ga je ohrabrilo.

Svoju priču je javno ispričao da bi pružio podršku drugima. Naime, posle je zbog silovanja razmišljao i o samoubistvu.

- To je vaš život, ne tuđi. Ništa nije vredno osim istine - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA