"GAGI ĐOGANI MI JE ZLOSTAVLJAO SINA (12)": Majka tvrdi da je denser pretio smrću, Gagi odgovorio na optužbe

- Ne želim da komentarišem napade te žene. Razgovaraću sa advokatom i sasvim sigurno ću podneti tužbu protiv nje - kaže Gagi

  • 12

A. A. je podnela krivičnu prijavu protiv Gazmena Gagija Đoganija (44) "zbog zlostavljanja njenog sina M. J. (12)" iz Rakovice i pretio mu je ubistvom, prenose beogradski mediji.

GAGI ĐOGANI IZBAČEN SA FARME: Sekirom napao Sašku Karan i gađao je letvom! (VIDEO)

Naime, prema rečima majke, do incidenta je došlo krajem marta kada se dečak u parku posvađao s njegovom ćerkom Ninom zbog ljuljaške, ali deca su brzo prešla preko toga. Ipak, nekoliko dana kasnije, denser iz grupe Fanki Dži presreo je dečaka kada se vraćao iz prodavnice, odvukao ga u prolaz i zlostavljao tako što mu je stegao ruke, vikao na njega i pretio ubistvom.

- Moj sin se iz prodavnice vratio uplakan. Veoma me je zabrinuo. Rekao mi je da ga Ninin otac presreo na ulici, uhvatio za ruku i odvukao u prolaz između prodavnice i fotografske radnje - priča A. A. i ističe da je poznati denser danima pratio njeno dete:

- Tad mu je Gagi pokazao slike iz mobilnog telefona, na kojima je upravo njen sin dok se igra u školskom dvorištu i parkiću. Rekao mu je da zna ko je i skim živi, da će njega i njegovu porodicu iseliti iz stana ako ih pre toga ne ubije. Pretio mu je i da će ga zgaziti kolima. Dok mu je to govorio, čvrsto ga je držao s obe ruke i naneo mu vidne povrede iznad leve nadlaktice. Rekao mu je za sebe da je lud, da ima papir za to i da mu ne može niko ništa ako ga ubije. Dok ga je držao u prolazi, psovao ga je i terao da ponovi njegove reči da je pi*ka. Nije hteo da ga pusti dok to ne izgovori. Kada mu je dečak rekao to što na šta ga je denser primoravao, pustio ga je.

Foto: Promo Farma Foto: Promo Farma

Ova uplašena majka kaže da je njen sin bio veoma uznemiren kada je došao kući, ali da prvo nije hteo ništa da kaže, tek je na majčino insistiranje, kroz plač, počeo priču.

- Moja sestra i ja sutradan smo ga odvele na ragovor kod psihologa u Domu zdravlja u Rakovici. Moj sin dva dana posle toga nije išao u školu, spavali smo kod sestre jer smo bili uplašeni za naše živote, nismo smeli sami da ostanemo u stanu. U međuvremenu, detetu je od stresa počela da opada kosa i morala sam da ga vodim na šišanje. Imao je kosicu do ramena, ali od stresa je počeo da je gubi - priča ova potresena majka i dodaje da su joj u Domu zdravlja obećali da će lekarsku dokumentaciju dostaviti službenim putem.

Povodom ove priče, Gagi je za medije rekao da nema komentara na navode ove žene.

- Ne želim da komentarišem napade te žene. Sutra ću razgovarati sa advokatom i sasvim sigurno podneti tužbu protiv nje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    11. april 2016 | 09:41

    Jadno dete. Ovu budalu u zatvor odmah. Kreten jedan krenuo na dete od 12 godina " junačina".

  • srpska cast...

    11. april 2016 | 09:49

    Djavo ne spava..

  • leon

    11. april 2016 | 12:34

    mozda i ne bih poverovao toj zeni, da ga nisam gledao i slusao kad je na farmi lazno svedocio djusu da mu je milos bojanic opsovao majku. i zbog maltretiranja koje je bojanic doziveo zahvaljujuci gazmetu, izbacen je sa farme. tako bi svedocio i na sudu i poslao coveka na robiju. ko zna da li je taj ikad cuo da posle ne ubij, ne ukradi, ide: ne svedoci lazno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA