(EKSKLUZIVNO) ISPOVEST VIHORA ROJKA: Nisam ubio JELENU MARJANOVIĆ, odmah sam posumnjao na MUŽA ZORANA! (VIDEO)

- Ljudi, nije svejedno. Drugačije je kada te terete zbog nekih stvari nelegalnih, ali ovo je u pitanju ubistvo... Ja to nikad ne bih mogao da uradim - kaže nam Nebojša.

  • 49
Nebojša Vihor Rojko, ubistvo Jelena Krsmanović, Marjanović, Borča Foto: Marko Todorović, Telegraf

Nebojša Rojko, zvani Vihor, pušten je danas na slobodu, nakon što je prošao poligrafska ispitivanja vezana za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

NEBOJŠA ROJKO DEPORTOVAN U SRBIJU: Uskoro policijsko ispitivanje o Jeleninom ubistvu

On je nekoliko dana bio u bekstvu, policija ga je uhapsila u Brčkom, u BiH, nakon čega je deportovan u Srbiju.

Ekipa Telegrafa pronašla ga je danas u njegovoj kući u Borči.

- Policija me je tretirala odlično, na poligrafu sam bio pola sata, u Bosnu sam prešao sa jednim ribarem koji me je prevezao iz Malog Zvornika do Velikog čamcem, tamo sam bio dva dana, i ovde me je policija lepo tretirala, nisam kriv - rekao je Vihor Rojko za Telegraf.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

NEBOJŠA ROJKO NIJE OSUMNJIČEN ZA JELENINO UBISTVO: Izrečena mu je mera proterivanja iz BiH, biće izručen Srbiji

Podsetimo, policija je prvo saslušala njegovog brata, Igora Rojka, da bi potom tražili Vihora. Njegovi roditelji su tvrdili da njihov mlađi sin nije kriv, i da je pobegao jer ima neodsluženu kaznu.

Nebojša Rojko za Telegraf kaže i da mu nije bilo svejedno kada je potraga za njim počela.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Marjanoviće ne poznajem. Ne znam uopšte Zorana, nikad ih nisam video, ni Jelenu ni njega. I nije dolazio kod nas uopšte, niti onaj dan kada je nestala - kaže Nebojša Rojko.

 Na pitanje kako komentariše navode da je Zoran Marjanović glavni osumnjičeni, samo je kratko prokomentarisao "odmah sam to rekao, čim sam čuo".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nebojša je, inače, pobegao u Bosnu, kako kaže, jer mu je ostalo da odleži jos godinu i po dana u zatvoru. Kaže da se presekao kada je čuo da ga traže u vezi ubistva Jelene Marjanović.

- Ljudi, nije svejedno. Drugačije je kada te terete zbog nekih stvari nelegalnih, ali ovo je u pitanju ubistvo... Ja to nikad ne bih mogao da uradim -kaže nam Nebojša.

Pogledajte video u kome njegov otac tvrdi da njegov mlađi sin nema veze sa zločinom:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja pa ja pa ja

    12. april 2016 | 15:01

    Rojko, e sad neka ti ovo bude skola pa neka ti dodje i bul.je u glavu. Odsluzi svoju kaznu i sredi si zivot i zivi casno i valjano. Imas curu i roditelje, učini ih ponosnima. Lijep, stasit decko i zivjet ces sretno.

  • Ana

    12. april 2016 | 15:10

    Mladiću, cela Srbija je trazila da se ni slučajno ubistvo ne prilepi nekom sitnom kriminalcu koji bi ispaštao za nekog drugog. Bez obzira na tvoj dosije ljudi su stali u tvoju odbranu, ne zeleći da stradaš ako si nevin. Zašto za promenu ne kreneš da radiš nešto pošteno, poljoprivredu,pomaži komišijama, bilo šta...

  • Pera Kojot # 1

    12. april 2016 | 15:38

    Vidi se da je problematican, ali ubica nije! Onaj drugi je sektas 100% zajedno sa tatom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA