Policija pronašla NOVE TRAGOVE u kanalu u kojem je ležalo beživotno Jelenino telo!

Policija nastavlja da istražuje teren na kome je pronađeno beživotno telo ubijene pevačice

  • 31
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Povodom slučaja ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, insprektori i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nastavljaju da istražuju. Oni se nalaze u Borči i ispituju teren na kome je pronađeno telo ubijene pevačice Granda.

Prema nezvaničnim izvorima sa lica mesta, policija je našla nove tragove koji ukazuju na to kako je Jelena pokušavala da beži. Tragovi su pronađeni u travi u kanalu.

(EKSKLUZIVNO) NOVO OTKRIĆE POLICIJE: Jelena se nije branila, pronađen NOVI DOKAZ da je poznavala ubicu (FOTO)

Zoran je mogao da prođe poligraf JER JE SUPERINTELIGENTAN, tvrde stručnjaci!

LJUDI MOG SINA GLEDAJU KAO ZVER: Otac muža JELENE MARJANOVIĆ se žali na komšije

Ekipa Telegrafa se od jutros nalazi na nasipu u Borči, gde su zatekli inspektore policije. Oni i dalje tragaju za novim relevantnim dokazima i informacijama, koje bi im pomogle u rešavanju ovog zločina.

Podsećamo da je pevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena pre 11 dana. Slučaj je prijavio policiji njen muž, nakon čega su njeno beživotno telo pronašli na nasipu u Borči.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Jedan od osumnjičenih za umešanost u ovaj slučaj bio je i izvesni Nebojša Rojko, zvani Vihor, koji je prošao ispitivanja na poligrafu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Nakon njega policija je nastavila sa ispitivanjem muža Zorana Krsmanovića, koji je prvi prijavio slučaj, ali tek nakon nekoliko sati od nestanka ubijene pevačice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nj@nja

    13. april 2016 | 14:14

    I tako trlja baba lan, da joj prodje dan... Pusta nagadjanja iz dana u dan, nikakve novine, nista konketno. Bojim se da bi ovaj slucaj mogao proci kao i slucaj male Milice Barasin cije ubistvo ni nakon skoro 6 godina nije rijeseno... A sve zbog nedostatka dokaza. Jeco pocivaj u miru, Andjeli nebiski neka te cuvaju <3

  • Mungos

    13. april 2016 | 18:12

    Kakvi dokazi posle deset dana od ubistva. Dokazi sa lica mesta se skupljaju u prvih 48 sati. Ovo je sramota. Objavljuju se polluistine i lazi, danas jedno, sutra suprotno. Kompletno su sludeli narod, a policija ne izlasi ni sa kakvim saopstenjima Verovatno i nemaju nista da kazu sem nagadjanja

  • LLL

    13. april 2016 | 14:03

    Bez obzira na sve ovo, pocinjem sumnjat i da li je ta zena uopste trcala taj dan tu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA