SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD? Petoro ljudi uhapšeno jer su OPASNOST PO VELIKU BRITANIJU

Četiri muškarca i jedna žena pritvoreni su u okviru istrage, a informaciju je medijima prosledila policija iz Zapadnog Midlendsa. Kako se navodi, njihov zadatak je bio da "prijave bilo kakvu pretnju po Veliku Britaniju

  • 1

Belgijske i francuske vlasti uhapsile su pet osoba u Birmingemu zbog sumnje da su teroristi, uključujući i jednog čoveka koji je zadržanna Getvik aerodromu.

Uhapšeni razbojnik iz pošte pre 12 godina GURNUO DEČAKA SA BEDEMA NIŠKE TVRĐAVE!

Četiri muškarca i jedna žena pritvoreni su u okviru istrage, a informaciju je medijima prosledila policija iz Zapadnog Midlendsa. Kako se navodi, njihov zadatak je bio da "prijave bilo kakvu pretnju po Veliku Britaniju".

Tri muškarca (26, 40, 59 godina) i 29-godišnja žena uhapšeni su u Birmingemu u četvrtak, dok je 26-godišnji muškarac uhapšen na aerodromu rano jutros.

Zvaničnik iz policije je saopštio da policijske akcije nisu predstavljale pretnju po javnost, te da da nema informacija da je planiran napad u Britaniji.

Petoro uhapšeni se trenutno ispituju u policiji, a u toku je i pretres više kuća u Birmingemu u skopu istrage o hapšenjima.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    15. april 2016 | 16:08

    Ovog pandura na svakoj vesti o teroristima. Od pariza preko brisela do londona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA