SAKRILI 63.000 EVRA U "AIRBAG": Carinici sprečili šverc na graničnom prelazu Batrovci!

Novac i to ukupno 63.000 evra, pronađen je prilikom detaljne kontrole, kada je otkriveno da je pomenuti putnik neprijavljene devize sakrio u "airbag" suvozača

  • 7

Saradnjom carinika i policije na graničnom prelazu Batrovci, sprečen je pokušaj ilegalnog iznosa preko 50.000 evra iz Republike Srbije.

Leskovčanin švercovao ČEŠLJUGARE sa namerom da ih proda na CRNOM TRŽIŠTU

Akciju su izveli carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja u saradnji sa policijom 14. aprila oko 19 časova kada su zaustavili vozilo marke "Citroen C3", nemačkih registarskih oznaka, kojim je jedan srpski državljanin putovao iz Novog Pazara u Nemačku.

Uhvaćeni krijumčari više od 800 falsifikovanih dečjih kompleta

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Novac i to ukupno 63.000 evra, pronađen je prilikom detaljne kontrole, kada je otkriveno da je pomenuti putnik neprijavljene devize sakrio u "airbag" suvozača. Dozvoljeni iznos u visini od 10.000 evra mu je vraćen, dok je preostalih 53.000 evra privremeno zadržano.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Srpski carinici sprečili ŠVERC 20.000 cigareta u putničkom autobusu! (FOTO)

Apelujemo na putnike da uvek prilikom ulaska i izlaska iz zemlje prijave sav novac koji imaju kod sebe ukoliko se radi o sumama većim od 10.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA