UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Ove ožiljke mi je napravio SILOVATELJ kojeg sam upoznala na sajtu za upoznavanje (FOTO)

- U dva sata noću sam videla da sam popila dosta i rekla sam da hoću da idem u krevet. Tada su se stvari preokrenule - počela je svoju užasavajuću priču napastvovana devojka

  • 8

Ket Beri (31) podelila je na društvenim mrežama užasavajuće fotografije povreda koje je pretrpela kada ju je muškarac napao i silovao nakon što su se upoznali preko sajta za upoznavanje.

ON JE SERIJSKI UBICA IZ SIBIRA: Policija je pronašla niz grobnica sa ostacima ženskih tela... (VIDEO)

Ona se s muškarcem dopisivala neko vreme pre nego što su se videli uživo u jednom pabu u gradu Bendigo, u Australiji, u oktobru prošle godine. Oni su se, po njenim rečima, brzo "skapirali" i nakon nekog vremena su otišli kod nje kući, gde su proveli pet sati u priči, piću i gledanju muzičkih spotova na Jutjubu.

- U dva sata noću sam videla da sam popila dosta i rekla sam da hoću da idem u krevet. Tada su se stvari preokrenule. Uhvatio me je za grudi otpozadi... Ostalog se ne sećam, samo kroz maglu nekih delova - rekla je Ket.

Foto: Facebook/Kat Berry Foto: Facebook/Kat Berry

- Bila sam prilično mamurna sledećeg dana, pa nisam otišla u bolnicu. Bila sam nekako umrtvljena i nisam shvatila šta se desilo. Nisam otišla ni u bolnicu jer sam mislila da je moja glupa greška što sam ga zvala da svrati - priča ova devojka.

Sledećeg dana otišla je u lokalnu policijsku stanicu i prijavila zločin. Napadač i silovatelj joj je dao lažno ime i broj telefona, i izbrisao je profil na sajtu za upoznavanje.

Foto: Facebook/Kat Berry Foto: Facebook/Kat Berry

Ket kaže da ga je policija uhvatila par meseci kasnije u Kvinsledu, i da je napao još dve žene.

- Ono što niko ne zna je da imam ožiljke ispod grudi, oko vagine, klitorisa, i još unutrašnjih povreda.

Foto: Facebook/Kat Berry Foto: Facebook/Kat Berry

Podelila je fotografije kako bi ostale devojke postale svesnije opasnosti zabavljanja preko interneta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grin

    15. april 2016 | 16:25

    Upoznala ga preko interneta i odmah ga pozvala kući pa

  • Alex

    15. april 2016 | 16:22

    U pravu je. NIJE trebalo da ga zove kuci. Previse ima nasilnih, bolesnih, nevaspitanih, idiota, i ne smemo imati preveliko poverenje u one koji su fizicki jaci od nas. Prokleto surovo, ali je tako.

  • Igor Bg

    15. april 2016 | 17:50

    Devojka pozove na gajbu,i magare umesto da bude pristojno i da pokusa da uradi nesto.On gledaj sta uradi j li mamu.Devojke cuvajte se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA