ŠOKANTAN PRIZOR: Ribar mrežom izvukao telo trogodišnje devojčice iz Sirije

Turski ribar je plovio uz grad Izmir, kada je otkrio telo devojčice

  • 4

Turski ribar šokirao se kada je, izvlačeći mrežu iz mora, umesto riba ugledao telo devojčice. Veruje se da je reč o trogodišnjoj Sirijki koja se utopila negde na putu prema grčkom ostrvu Lezbos.

KAO U LOGORU: 4.000 izbeglica zatvoreno, ne puštaju ih da izlaze, žive u bednim i očajnim uslovima!

Ribar je plovio uz grad Izmir, kada je otkrio telo devojčice. Izmir je grad odakle su hiljade Sirijaca krenule na put prema Grčkoj i ostatku Evrope, bežeći od rata.

Ribar je dečije telo umotao i pričekao dolazak policije. Uz telo bila je i odeća.

Cela scena podseća na prošlogodišnji pronalazak Ajlana Kurdija, trogodišnjeg Sirijca, koji se sa nešto starijim bratom i majkom udavio.

Otac je preživeo, a Ajlan je postao simbol migrantske krize.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slobo

    17. april 2016 | 07:38

    Tragična smrt ovih nevinih anđelčića kao i sva ova apokalipsa i stravična događanja idu na dušu kauboima Amerima, što direktno, što indirektno. Za svu ovu katastrofu koja se dešava u svijetu od Vijetnama do danas, krivi su Ameri sa svojim satanskim intervencijama. Trag im se utro.Neka presele ove džihadiste kod sebe,neka presele to svoje čedo izvitoperenog uma,satanskih i krvoločno životinjskih nagona.To je njihov produk.Izazovu požar pa posle kao gase ga.Udružite se svi vi diljem zemaljske kugle, koji imate i gram pozetivnih ljudskih nagona, uz Veliku Rusiju i Kinu, uništite te satanske spodobe jer se ane progresivno razmnožavaju, ignorišite licemjerno ževkanje kauboja, oni su neutralisani kada im neko jak pokaže zube.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA