NAPAD U JERUSALIMU MOŽDA NIJE DELO EKSTREMISTA? U eksploziji povređeno najmanje 16 ljudi, strahuje se da ima i mrtvih! (VIDEO)

Na snimcima je prikazano kako dim izlazi iz izgorelog autobusa u četvrti Dereš Hebron, u jugozapadnom delu Jerusalima

  • 0

U Jerusalimu je danas došlo do eksplozije u jednom autobusu, za koju policija kaže da je delo ekstremista.

TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU: Automobilom naleteo na putnike koji su bili na stanici! (FOTO) (VIDEO)

Za sada je nejasno koliko je osoba poginulo, a koliko povređeno, ali ukupan broj dostiže 20, prenosi Rojters.

Istovremeno, AFP javlja, pozivajući se na medicinske i policijske izvore, da je u napadu na autobus ranjeno najmanje 16 osoba, od kojih dve teško.

Televizijski snimci pokazuju dim kako izlazi iz izgorelog autobusa u četvrti Dereš Hebron, u jugozapadnom delu Jerusalima.

Izraelska policija saopštila jeda postoji mogućnost da je današnja eksplozija u autobusu u Jerusalimu, delo ekstremista, ali i da je možda posledica požara koji je izbio iz drugih razloga.

Portparolka izraelske policije je prvobitno rekla da postoje indicije da je reč o ekstremističkom napadu, ali je policija nešto kasnije saopštila da postoji mogućnost da je do eksplozije došlo kada se zapalio jedan prazan autobus, pri čemu je vatra zahvatila drugi autobus, u kojem su se nalazili putnici, navodi britanska agencija.

Izraelska služba hitne pomoći "Maden David Adom" navodi da je prebacila 10 povređenih osoba u bolnice, dok su druge ostale na mestu eksplozije.

Pres služba gradonačelnika Jerusalima Nira Barkata saopštila je da je današnju eksploziju u autobusu u kojoj je povređeno 16 osoba izazvala bomba, prenosi Rojters.

- Bila je mala, ali je definitivno bila bomba - rekla je za ovu agenciju Barkatova portparolka Brači Sprung.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA