MALA MEDLIN JE JOŠ ŽIVA?! Nova teorija zavere otkriva detalje od nestanku devojčice!

Jedan od razloga zašto istraga još uvek traje jeste to da su detektivi ubeđeni da je Medlin živa i nadaju se da će uskoro biti pronađena

  • 3

Mala Medlin Meken nestala je pre skoro deceniju tokom porodičnog odmora u Portugalu samo nekoliko dana pre svog četvrtog rođendana. Od tada se vodi intenzivna potraga za devojčicom, međutim, nikakav napredak još uvek nije zabeležen. Nekoliko puta su mediji izveštavali o njenom navodnom pronalasku, ali su sve to bile takozvane teorije zavere.

PRONAĐENA MALA MEDLIN, KOJA JE NESTALA PRE 9 GODINA?! Nalazi se u Paragvaju, alarmiran Interpol!

Jedan od razloga zašto istraga još uvek traje jeste to da su detektivi ubeđeni da je Medlin živa i nadaju se da će uskoro biti pronađena.

- To želi cela javnost, ali na prvom mestu njena porodica. Takođe, Ministarstvo unutrašnjih poslova u Velikoj Britaniji ne odustaje od Medlin, te će finansirati celu istragu. Imamo još dosta posla da uradimo - rekli su detektivi koji već godinama rade na ovom slučaju.

Podsetimo, nedavno je "procurela" informacija da je devojčica pronađena u Paragvaju, međutim, celu priču je izmislio detektiv kako bi uzeo pare od njenih roditelja.

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    19. april 2016 | 13:08

    Daj boze!!!

  • lazna vest na nesreću

    19. april 2016 | 15:09

    Ima nekoliko dokumentaraca na YouTube o tome sta se zaista dogodilo. Na nesreću male Medlin, portugalski policijski psi koji su obučeni da pronadju mesto gde je bio ljudski les su identifikovali takvo mesto i u apartmanu u kom je boravila porodica i u automobilu koji su iznajmljivali... Strasno. Roditelji nisu okrivljeni a detektiv koji je vodio slucaj je napisao i knjigu o tome koliko su Britanci opstruirali istragu portugalske policije... Jeziva prica.

  • starica

    15. jun 2016 | 13:50

    "Takođe, Ministarstvo unutrašnjih poslova u Velikoj Britaniji ne odustaje od Medlin, te će finansirati celu istragu." A gde je nase Ministarstvo unutrasnjih poslova da pomogne u istrazi u slucaju Jelene Marjanovic? Cak bih rekla da neko od politicara ne zeli da se ovo resi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA