Posle nekoliko godina ponovo otvorena Pošta na aerodromu Nikola Tesla (FOTO)

- Posle nekoliko godina pošta ponovo radi na Aerodromu "Nikola Tesla", što je iskorak u poboljšanju usluga - rekao je Milan Krkobabić, direktor Pošte Srbije

  • 3

Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije" i Saša Vlaisavljević, v. d. generalnog direktora AD Aerodrom "Nikola Tesla", otvorili su poštu u našoj vazdušnoj luci u Beogradu simboličnim slanjem pisma premijeru Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

Otvaranjem nove pošte u Kumodražu olakšane usluge za 8.000 meštana ovog naselja (FOTO)

U zgradi beogradskog aerodroma, na prvom spratu Terminala 2 za međunarodni avio-saobraćaj, danas je otvorena pošta 11180 Beograd 59, koja po svom izgledu i mogućnostima predstavlja elitno uslužno mesto po meri korisnika iz celog sveta.

Na dva šaltera, domaćim i inostranim putnicima su na raspolaganju sve poštanske i platne usluge, najvišeg kvaliteta i najniže cene, a dostupna je i mini poštanska prodavnica – post-šop, gde će moći da se kupe prigodni pokloni i suveniri.

- Posle nekoliko godina pošta ponovo radi na Aerodromu "Nikola Tesla", što je iskorak u poboljšanju usluga, jer će putnici moći u poštinoj menjačnici da razmene novac, na raspolaganju im je "Vestern junion", kao i međunarodna poštanska uputnica, usluga direktnog transfera novca sa mnogim zemljama sveta.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

- I sve to dok popiju kafu ili se osveže. Ovo je bitan momenat i za Aerodrom i za Poštu, dve od tri-četiri najveće i najuspešnije korporacije u Srbiji. I ovim poslovnim potezom pokazujemo da samo dobrim kvalitetom i spremnošću ljudi da rade možemo da pobedimo - rekao je Milan Krkobabić, direktor Pošte Srbije.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- Aerodromu je Pošta ne samo poželjan nego i neophodan partner u trenutku kada za dva meseca počinju letovi za Ameriku naše nacionalne avio-kompanije „Er Srbija” i u godini u kojoj očekujemo čak pet miliona putnika, mi ovim i upotpunjujemo sadržaje ovde. Aerodrom i Pošta imaju mnogo toga zajedničkog – od domaćinskog poslovanja, kvalitetnog usluživanja korisnika pa do rekordnih poslovnih rezultata - ocenio je Saša Vlaisavljević, v. d. generalnog direktora Aerodroma.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pošta Srbije planski širi i unapređuje svoju mrežu u gradskim centrima, pridajući posebnu pažnju specifičnim potrebama savremenih korisnika.

Poslovnica Pošte na beogradskom aerodromu predstavlja savremen poslovni ambijent, koji su uredili i opremili poštanski majstori. Zahvaljujući novim tehnologijama i jedinstvenoj poštansko informatičkoj aplikaciji Post-tis, koju su izradili najbolji informatičari i tehnolozi Pošte, poslovanje je automatizovano i obezbeđuje efikasan rad i brz prenos svih transakcija.

Od ponedeljka do petka pošta 11180 Beograd 59 će raditi od 8 do 19, a subotom do 14 časova. Prvi korisnici njenih usluga bili su "JAT-TEHNIKA". d.o.o. i "Dufry" d.o.o. – potpisnici ugovora u promotivnoj akciji "Post-ekspres za 99 dinara".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA