Otvaranjem nove pošte u Kumodražu olakšane usluge za 8.000 meštana ovog naselja (FOTO)

Nova pošta će olakšati svakodnevicu oko 8.000 stanovnika i 89 pravnih lica, jer će Kumodražani i privrednici iz ovog naselja moći da računaju na sve poštanske usluge i usluge platnog prometa, najvišeg kvaliteta, a po najnižoj ceni

  • 7

Danas je u prostorijama MZ "Kumodraž 1" otvorena šesnaesta poslovnica u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje", kojom Pošta Srbije pokazuje društveno-odgovornu poslovnu praksu i pospešuje privrednu aktivnost.

MEŠTANI GORNJE VRANJSKE PRESREĆNI: Dobili novu poštu koja će im mnogo značiti (FOTO)

Novu poslovnicu, otvorenu na zahtev ovdašnjih meštana, u rad su pustili Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije" i Aleksandar Savić, predsednik Opštine Voždovac, uz ocenu da Pošta Srbije i lokalna samouprava rade na unapređenju postojeće infrastrukture Kumodraža i zajedničkim snagama daju novi impuls kvalitetu života u ovom kraju.

- Na ovaj način pokazujemo da i mi u Srbiji svake nedelje možemo da odradimo neku dobru stvar – od običnih građevinskih radova do primene najsavremenije tehnologije. To je ono što pružamo kao model - Pošta Srbije je preduzeće koje zapošljava 15.000 ljudi, redovno im isplaćuje plate, raste, razvija se, investira i puni budžet. Ne moramo da učimo od stranih kompanija kako se biva uspešan, jer mi znamo, možemo i spremni smo da radimo - rekao je na svečanom otvaranju Milan Krkobabić.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

- Protekle dve godine smo se potrudili da popravimo život građana Voždovca, mada smo nasledili mnogo problema. Pokazali smo da možemo da menjamo navike i da poboljšavamo uslove života u lokalnim zajednicama. Odgovornom politikom štednje omogućili smo da lokalna samouprava ima više novca i da možemo više da ulažemo tamo gde je to neophodno. Ovo je dobar primer toga. Otvaranjem nove poslovnice Pošte i lokalna samouprava i Pošta Srbije pokazuju punu brigu o građanima - rekao je Aleksandar Savić.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

Nova pošta će olakšati svakodnevicu oko 8.000 stanovnika i 89 pravnih lica, jer će Kumodražani i privrednici iz ovog naselja moći da računaju na sve poštanske usluge i usluge platnog prometa, najvišeg kvaliteta a po najnižoj ceni, i to od ponedeljka do petka od 8 do 14, a subotom od 8 do 12 časova.

Poštanski majstori su uredili i opremili prostor za poštu u Kumodražu, koji je ustupila Mesna zajednica. Pod jednim krovom u ovom objektu radi ambulanta, od danas i pošta, kao i mesna zajednica koja prepoznaje potrebe i nameru pošte da građanima omogući potrebne servise na kućnom pragu.

Foto: Promo Foto: Promo

Poslovanje dva šalterska mesta biće automatizovano, budući da su umrežena u jedinstvenu informatičko-komunikacionu aplikaciju PostTIS, koja je delo tehnologa i informatičara Pošte Srbije.

Poseban dar Pošte meštanima Kumodraža je besplatan internet kutak u novoj pošti, gde će korisnici moći besplatno da se uvere u prednosti savremenih tehnologija i načina komunikacije, a poštanski službenici će pružati potrebnu internet edukaciju i podršku.

Foto: Promo Foto: Promo

Prvi korisnik usluga poslovnice čiji je poštanski broj 11.152 Beograd, bila je MZ "Kumodraž 1" – potpisnik ugovora u sklopu promotivne akcije "Post-ekspres za 99 dinara". U nameri da podstakne privrednu aktivnost i olakša preduzetnicima plasman proizvoda i usluga, Pošta Srbije u naredna tri meseca nudi promotivne cene za slanje biznis paketa i auto-guma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    17. april 2016 | 12:22

    A gde se jos - olaksavaju?... (Da li ste dali - ostavku, koju ste obecali?Ili cuvate d..., jer ,nikad se - ne zna.)...

  • Micika

    13. april 2016 | 17:04

    MA samo ti otvaraj nove poste, doduse neke si renovirao pa posle proglasio za nove, a neke poste ti ni poljski wc nemaju. Sram te bilo u kakvim uslovima i pod kakvim stresom ti rade radnici.

  • Peki

    13. april 2016 | 17:28

    Ovoga čoveka ne treba više ni komentarisati. Prosto iritira ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA