Albanci pustili generala Milovana Bojovića!

Apelacioni sud u Prištini ukinuo je danas presudu suda u Podujevu, kojom je pre 12 dana general osuđen na 30 dana zatvora zbog ilegalnog prelaska administrativne linije između Kosmeta i Centralne Srbije

  • 1

General Milovan Bojović (80), koji se nalazio u zatvoru u Gnjilanu na Kosmetu, na putu je ka Srbiji, a ovu informaciju potvrdio je njegov advokat Živojin Jokanović.

Milovan Bojić oslobođen optužbi u slučaju "Dedinje"!

Apelacioni sud u Prištini ukinuo je danas presudu suda u Podujevu, kojom je pre 12 dana general osuđen na 30 dana zatvora zbog ilegalnog prelaska administrativne linije između Kosmeta i Centralne Srbije, pišu Novosti.

- Ukinut mu je i pritvor i pušten je da ide kući. Policija je dobila nalog da Bojovića dovede da prelaza, pretpostavljam Merdare, jer ga tamo čeka ćerka - kazao je Jokanović.

Šešelj OTKRIO šta je zaista koristio kao lek za karcinom jetre i debelog creva (RECEPT)

Bojović je lošeg zdravlja, jer već dve godine boluje od demencije, a to su potvrdili i lekari na Kosmetu. Jokanović je ukazivao tamošnjim pravosudnim organima da on zbog toga ne može krivično da odgovara, jer uopšte nije svestan da je počinio neko krivično delo.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA