Šešelj OTKRIO šta je zaista koristio kao lek za karcinom jetre i debelog creva (RECEPT)

- Primenio sam više vidova alternativnog lečenja. Nisam koristio ulje od kanabisa, mada sam bio sklon i da to probam. Ali po savetu mog lekara Milovana Bojića to nisam uradio. Nisam protiv toga, čak sam se i javno zalagao da se to dozvoli kao metod lečenja - rekao je lider SRS-a i otkrio kako se lečio

  • 42

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj u intervjuu za "Lični stav" koji se emituje na Jutjubu objasnio je kako je pobedio kancer i svima otkrtio recept za "čarobni napitak" koji je njega, kako tvrdi preporodio!

 

NEĆU U HAG ONI SU ME IZBACILI! Šešelj o dobrovoljnoj predaji Haškom tribunalu

 

Dok je lider radikala bio u Hagu u Srbiju su iz dana u dan stizale informacije o njegovom stanju i da se Šešelj bori za život, a one su išle do te mere u kojima se tvrdi da su mu i "dani bili odbrojani".

 

Šešelj za Lični stav otkriva kako se izborio sa ovom opakom boljkom koja ima veoma visok stepen smrtnosti i kako je uz pomoć alternativne medicine uspeo da sačuva život.

 

 

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

 

- Ja zamalo nisam umro zbog srčanih problema i sad imam ugrađen defibrilator sa pejsmejkerom. Sad mi je srce sanirano. Daću vam potpunu informaciju. Imao sam rak debelog creva koji je operisan. Nastupile su metastaze, probijen je zid creva i krenule su metastaze na jetri, izvadili su mi 20 limftnih čvorova od toga 4 ili 5 nisu bili zahvaćeni metastazom.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Što se jetre tiče ja sam odbio da primim hemioterapiju u Hagu. Primio sam je jednom i onda umesto da idem na sunce posle nje i da se družim sa ostalima da popravim raspoloženje. U Hagu su me zatvorili u neki bunker i držali izolovanog celu nedelju, zbog toga sam odbio da idem na nove hemioterapije. Pošto sam to odbio lekari su procenili da će se metastaze na jetri ubrzo razvijati i da ću do jula umreti. To je možda bio jedan od razloga zašto su me izbacili iz Haga. Ja sam ovde pristupio lečenju kako konvencionalnom tako i alternativnom, a šta je više doprinelo to ne mogu da vam kažem. Poslednji put kada sam bio na pregledu ustanovljeno mi je da se metastaze nisu povećavale, jedna je 5 milimetara, a druga 9 - rekao je Šešelj.

 

Foto: marko Todorović

Foto: marko Todorović

 

Lider radikala otkrio je kojim se alternativnim vidovima lečenja podvrgnuo:

 

- Primenio sam više vidova alternativnog lečenja. Nisam koristio ulje od kanabisa, mada sam bio sklon i da to probam. Ali po savetu mog lekara Milovana Bojića to nisam uradio. Nisam protiv toga, čak sam se i javno zalagao da se to dozvoli kao metod lečenja. Svako jutro i još uvek uzimam 3 - 4 gutljaja soka od sibirske aronije. Svako jutro pijem 2 dl soka cvekle, šargarepe, peršuna, celera i jabuke. Onda sam uzimao sušene semenke kajsije, pa sam uzimao vitamin B17, to je cijanid ili je zasnovano na cijanidu u količinama nedovoljnim da ubiju čoveka, a on mnogo lakše ubija bolesne ćelije zahvaćene karcinomom u organizmu. Taj vitamin uzimam npr 100 dana, pa pauza i opet ponovim.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neverni toma

    29. februar 2016 | 12:17

    Od medicine samo alternativna danas i postoji... Ovi po bolnicama samo setaju bele mantile i tripuju da su nekakvi bogovi..

  • Zoran

    25. mart 2016 | 07:38

    Bog te sačuvao Vojo i podario ti svako ovozemaljsko dobro pre svega zdravlje i sreću. Amin Bože.

  • Goca

    29. februar 2016 | 13:59

    Zelim vam brzo ozdravljenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA