ASMIR KOLAŠINAC: Kada pobeđujem, nisam sam na tronu - na pobedničko postolje penje se čitava Srbija!

- Koliko ste mnogo učinili za nas, ne mogu naći adekvatne reči da zahvalim, ali mi sportisti pričamo drugim jezikom, a to je osvajanje medalja. U 2015. oborili smo rekord po broju osvojenih medalja na međunarodnoj sceni i to sve zahvaljujući vama - rekao je Kolašinac

  • 13

Jedan od najboljih srpskih atletičara, bacač kugle Asmir Kolašinac, na završnom predizbornom mitingu vladajuće Srpske napredne stranke, zahvalio je srpskom premijeru na svemu što je učinio za atletiku, na izgradnji atletske dvorane, na garancijama zbog kojih je, kako je rekao, Srbija dobila organizaciju Evropskog prvenstva u atletici, ali i što sada sportisti imaju "najidealnije uslove".

ALEKSANDAR VUČIĆ: U nedelju se borimo za bolju budućnost! (FOTO)

- Koliko ste mnogo učinili za nas, ne mogu naći adekvatne reči da zahvalim, ali mi sportisti pričamo drugim jezikom, a to je osvajanje medalja. U 2015. oborili smo rekord po broju osvojenih medalja na međunarodnoj sceni i to sve zahvaljujući vama - rekao je Kolašinac.

On je dodao i da kada pobeđuje i kada se penje na pobedničko postolje, ne penje se sam, već se s njim zajedno penju svi građani, čitav narod, čitava Srbija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- I zato treba svi da budemo ponosni što na čelu imamo ovakvog čoveka koji nas sve gura, i zato treba da ostanemo na ovom putu, ujedinjeni - poručio je naš proslavljeni sportista.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soko

    21. april 2016 | 20:47

    Beavo Asmire! Tako se voli svoja zemlja,svoj narod. Tako se stize do pobede i uspeha. Da nam bude mira i zdravlja,da nas ne svadjaju pa mire. Sami napred i cuvajmo sve sto imamo.da nan deca srecna rastu. Ziv bio.

  • Majstor

    21. april 2016 | 20:27

    Bravo Asmire tako se voli svoja zemlja Srbija!

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    21. april 2016 | 20:25

    Свака теби част ,,, људино све нај боље

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA