POLICIJA IMA NOVE DOKAZE U SLUČAJU UBISTVA PEVAČICE: Na TRENERCI Jelene Marjanović pronađen upotrebljiv DNK?

Nepoznati biološki uzorak, uzet sa donje trenerke ubijene pevačice Jelene Marjanović, zasada je ključni dokaz u otkrivanju počinioca ovog misterioznog zločina

  • 26
Istražitelji, forenzičari, Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Marko Todorović

Policija privodi kraju višenedeljnu istragu svirepog ubistva pevačice “Granda”, Jelena Marjanović u Borči. Na njenoj trenerci pronađen je izolovan DNK, koji se razlikuje od svih dosadašnjih uzoraka.

PRONAĐEN DNK MUŠKARCA NA PATICI JELENE MARJANOVIĆ: Da li je ovo KLJUČNI DOKAZ u slučaju ubistva pevačice?

Nepoznati biološki uzorak, uzet sa donje trenerke ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), zasada je ključni dokaz u otkrivanju počinioca ovog misterioznog zločina.

Ovaj DNK razlikuje se od svih uzetih i upoređenih i ne pripada nijednom od dosada analiziranih. Policija, prema nezvaničnim saznanjima, navodno zna ko je ubica, ali čeka da se završe još neke analize i prikupe materijalni dokazi, kako bi slučaj bio dovoljno čvrst za sud, pišu Večernje Novosti.

PRONAĐEN SVEDOK UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ? Policija ispituje čoveka koji je bio u žbunju u vreme smrti pevačice!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dosadašnja rekonstrukcija zločina pokazala je da je pevačica najverovatnije ubijena u kanalu, u kom je voda bila duboka oko metar. Pretpostavlja se da je ona pokušala da beži, preskačući kanal, ali da ju je ubica sustigao. Udario ju je prvi put jako u glavu, ošamutio je i uhvatio za donji deo trenerke. Tada je povukao nazad u vodu i nastavio da je udara. Njeno unakaženo telo pronađeno je sutradan, 3. aprila.

DA LI JE JELENU UBIO PSIHOPATA SA ESTRADE, PATOLOŠKI ZALJUBLJEN U NJU?! Srpski kriminolog otkrio profil ubice ZVEZDE GRANDA

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Osim DNK njenih najbližih, pronađen je i biološki trag, koji ne pripada nikome od njih. Pored toga, postoji i određeni biološki trag na patici, ali on nije od koristi, jer je dosta "zaprljan" i ne može da se izvuče "čist" DNK.  - navodi izvor "Novosti".

Tronedeljnu istragu i hvatanje počinioca otežava i to što oružje koje je korišćeno u zločinu nije pronađeno. I u četvrtak je policija češljala kanal sa obe strane kako bi eventualno pronašla neki trag koji im je možda promakao. Od glavnih svedoka ponovo su uzete izjave, jer su se neki od njih, prema nezvaničnim saznanjima, "nečega prisetili".

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je ranije tokom dana da se steže obruč oko ubice pevačice Jelene Marjanović i da ima potpuno poverenje u pripadnike policije koji istražuju ubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Globus

    22. april 2016 | 00:55

    Daj Boze, da je to pravi ubica a ne medijski!

  • Dokle vise

    22. april 2016 | 08:17

    Da mi je neko pricao da cu 20 dana citati pricu koja ima 1001 verziju, da se o tome spekulise, izmisljaju gluposti i pisu kojekakve nebuloze, ne bih verovala! Ne mogu ni da zamislim kakvu je fizicku bol dozivela zena, daleko bilo, i nadam se da ce monstrum uskoro biti priveden pravdi, zasluzuje najtezu kaznu, svakako!

  • Mouse

    22. april 2016 | 08:07

    Pa jucer rekose da su ga identifikovali sad opet o dokazima????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA