DA SRCE ZAPLAČE: Evo šta kažu maloj Jani (5) kada pita gde joj je mama Jelena

- Oslobađanje nas, doprineće hvatanju ubice. Jana je tužna. Traži je, zanemimo kada pita za Jelenu - kaže Vladimir Marjanović

  • 19
Ubistvo - Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Milena Đorđević

Policija je identifikovala ubicu Jelene Marjanović, a prema najavama državnog vrha, njegovo hapšenje očekuje se svakog momenta. Za to vreme, porodica Marjanović nema mira, žive u neizvesnosti, a prema rečima Vladimira Marjanovića, najgore im je kada mala Jana pita za mamu.

"OD NAŠE NESREĆE PRAVE RIJALITI": Zoranov otac otkrio koju pevačicu će tužiti kada policija uhvati Jeleninog UBICU! (VIDEO)

OTAC ZORANA MARJANOVIĆA PROGOVORIO: Evo šta je rekao o najavi ALEKSANDRA VUČIĆA da će UBICA USKORO BITI UHAPŠEN!

- Oslobađanje nas, doprineće hvatanju ubice. Jana je tužna. Traži je, zanemimo kada pita za Jelenu. Ništa joj ne kažemo kad pita dok se ne konsultujemo. Ubica nam je uzeo pola, a natpisi u medijima još pola. Jelenina majka stalno dolazi. I sad će da dođe. Jana će biti kod nje. Naši odnosi su isti samo što nemamo Jecu - rekao je Jelenin svekar, Vladimir Marjanović.

ISKAZ "ČOVEKA SA ŠTAPOM" OTKRIVA JELENINOG UBICU?! Evo šta je ključni svedok rekao policiji o ubistvu ZVEZDE GRANDA

Poslednja veštačenja, pronašla su upotrebljiv DNK na Jeleninoj trenerci, dok je DNK pronađen na patici neupotrebljiv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    22. april 2016 | 12:29

    Isto je i mnogima cijih najmilijih vise nema ubijeni su a ubice na slobodu nose nanogavice ili su im bogati roditelji kupili slobodu.Sloboda kod nas moze da se kupi ali na sudu a kod svevisnjeg ne, on naplacuje I oni zive kao UBICEeeee

  • Mica

    22. april 2016 | 14:48

    Jano, sreco mila. Srce mi se kida kada te gledam sa tom plisanom igrackom. Trazis svoju lepu mamu. Proklet bio ko je odvoji od deteta.

  • Marina

    22. april 2016 | 14:05

    Srce mi se kida ....nemože čovjek da ne zaplače .....tužno...na momente pomislim da je familija zaista umjesana na momente da nije ....stvarno jedva čekam da se ubojstvo predivne Jelene nakokon razriješi...da napokon gore među anđelima pronađe svoj mir ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA