PODRŠKA ITALIJANSKOG PREMIJERA VUČIĆU: Radujem se nastavku dobrih odnosa

Čestitku je premijeru Vučiću uručio ambasador Italije u Beogradu Ðuzepe Manco i tom prilikom sagovornici su dogovorili unapređenje ekonomske saradnje i političkih odnosa dve zemlje

  • 65

Italijanski premijer Mateo Renci čestio je predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću na izbornoj pobedi, te poručio da postignuti izborni prezultati SNS-a potvrđuju važnost strateškog izbora da se nastavi putem strukturnih reformi, koje će biti suštinske za razvoj Srbije i porast zaposlenosti njenih građana.

NEMAČKA PODRŽALA NASTAVAK EVROPSKOG PUTA SRBIJE: Ditman čestitao Vučiću na izbornoj pobedi

Čestitku je premijeru Vučiću uručio ambasador Italije u Beogradu Ðuzepe Manco i tom prilikom sagovornici su dogovorili unapređenje ekonomske saradnje i političkih odnosa dve zemlje, kao i nastavak podrške Italije evropskom putu Srbije, saopšteno je iz Vlade Srbije.

U čestitki Rencija se navodi:

- Rezultat koji je tvoja partija postigla potvrđuje važnost strateškog izbora da se nastavi putem struktrnih reformi, koje će biti suštinske za razvoj Srbije i porast zaposlenosti njenih građana - istakao je Renci.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

STIŽE PODRŠKA I IZ RUSIJE: Medvedev čestitao Vučiću izbornu pobedu

- Kao što smo već zajedno konstatovali, odnosi između naše dve zemlje su izvanredni u svim oblastima, i uveren sam da ćemo nastaviti da se zalažemo kako bi se oni dodatno učvrstili na evropksom putu Srbije, za koji ti potvrđujem potpunu i čvrstu podršku moje zemlje - naveo je italijanski premijer, te dodao:

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- U tom smislu, biće mi zadovoljstvo da posetim Beograd što pre, kako bismo nastavili razgovor o temama koje smo dotakli prilikom našeg susreta u Rimu u decembru 2014. godine - navodi se u pismu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mario87

    27. april 2016 | 11:12

    Sigurno ne bi ovoliko ljudi Vucicu cestitalo, da postoji i najmanja sumnja u regularnost izbora, tu pricu potenciraju samo oni koji su jedva prebacili cenzus!

  • Saša

    27. april 2016 | 11:47

    Nema šta, za svaku pohvalu je to da Srbija sada sarađuje sa svima, gradi dobre odnose sa celom evropom.

  • fresas

    27. april 2016 | 11:11

    Hvala Italiji na podrsci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA