HAOS I TUČA U IZBORNOJ KOMISIJI ZBOG CENZUSA! Pogledajte OBRAČUN Dveri i predsednika RIK (VIDEO)

Po završetku sednice RIK-a, gde su proglašeni rezultati izbora sa 99,82 odsto obrađenih biračkih mesta, došlo je do incidenta kada su predstavnici pokreta Dveri verbalno napali predsednika RIK-a

Po završetku sednice RIK-a, gde su proglašeni rezultati izbora sa 99,82 odsto obrađenih biračkih mesta, došlo je do incidenta kada su predstavnici pokreta Dveri verbalno napali predsednika RIK-a Dejana Ðurđevića i direktora Republičkog zavoda za statistiku Miladina Kovačevića.

OVO JE NAJVEĆA TAJNA IZBORA U SRBIJI! U Skupštinu ulazi 28 partija, evo koja će biti NAJJAČA, a koja NAJSLABIJA (INFOGRAFIKA)

Nezadovoljni najnovijim rezultatima, prema kojima su ostali ispod cenzusa sa 4,99 odsto osvojenih glasova, predstavnici Dveri, među kojima i lider Boško Obradović, uzvikivali su "kako vas nije sramorta, smete li pred narod...".

IZBORNO LUDILO - RIK PONOVO BROJI: Komisije opet prebrojavaju glasove sa 99 biračkih mesta

U gužvi je došlo i do koškanja, a incident je prekinut pošto su Ðurđević i Kovačević napustili prostorije Skupštine Srbije, javio je Tanjugov izveštač sa lica mesta.

Pogledajte kako je došlo do incidenta:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    29. april 2016 | 08:58

    Šta je fotelja ccc,bore se i biju za skupštinsku menzu i dobru platu s bonusima a ne za narod!!!Jedni ne daju da udju drugi "biju"da udju!!!

  • Mladja

    29. april 2016 | 11:18

    Ovi što su plaćeni da brane SNS su toliko prosti i glupi da je tk žalosno.

  • Zorge

    29. april 2016 | 09:17

    Vucic naredio rik mora da sprovede tako dss i dveri moraju iz skupstine zar uh se av toliko plasi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA