Navijač Crvene zvezde nije kriv za NAPAD NA ČEDU JOVANOVIĆA!

- Nema dokaza da je okrivljeni Leo Petrović izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi - navodi se u odluci Apelacionog suda

  • 10

Navijač Crvene zvezde Leo Petrović pravosnažno je oslobođen optužbi da je 17. aprila 2013. godine u Segedinu, zajedno sa pokojnim Veliborom Dunjićem vređao i napao Čedomira Jovanovića.

JOVANOVIĆ: Vođa navijača Zvezde Velibor Dunjić me udario u glavu!

- Nema dokaza da je okrivljeni Leo Petrović izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, odnosno nema dokaza da je u sastavu grupe navijača Vaterpolo kluba Crvena zvezda izazvao nacionalnu netrpeljivost zasnovanu na različitosti političkih stavova - navodi se u odluci Apelacionog suda, koji je potvrdio oslobadjajuću presudu koju je Petroviću ranije izrekao Viši sud.

Počinje suđenje vođi navijača Zvezde za napad na Čedu Jovanovića

Incident, zbog kog se do njegovog ubistva sudilo i Dunjiću, dogodio se uoči vaterpolo utakmice izmedju Zvezde i Segedina, koja se igrala u Mađarskoj.

VOĐA DELIJA: Tri puta sam pesnicom udario Čedu!

Navijači i Jovanović sreli su se u jednom restoranu, kada se kako se navodilo u optužnici Petrović Čedi obratio rečima: "Beži, ne možeš sa sediš ovde, prodao si Kosovo", posle čega je Dunjić udario Jovanovića.

Grupa neidentifikovanih navijača, kako se navodilo, tada je fizički napala Jovanovića i njegove prijatelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA