JELENA JE BILA ŽRTVA OSVETE? Policija ispituje Zoranove poslovne partnere

Pojedini listovi čak navode da je pokojna Jelena navodno pevala za dugove svoga supruga

  • 45
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Policija još nema zvaničnih informacija o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, ali su istragu usmerili ka proveri privatnih i poslovnih kontakata njenog supruga Zorana Marjanovića. Pojedini listovi čak navode da je pokojna Jelena navodno pevala za dugove svoga supruga.

KĆERI MOJA, ŠTO SU MI TE ONI UBILI! Krik majke na Jeleninom grobu otkrio je nove detalje ubistva ZVEZDE GRANDA?!

- Tragajući za dokazima poslednjih dana proveravaju se Zoranovi saradnici iz javnog života. To se sve radi kako bi se utvrdilo da li je neko iz osvete Marjanoviću ubio ženu koju je voleo. Policija će razgovarati i sa ljudima sa estrade. Proveravamo da li je Zoran nekome nešto dugovao. Pitali su ga da li sumnja na nekoga, ali je on, da li zbog sedativa, straha ili iz neznanja, sve to demantovao - objašnjava sagovornik lista Alo.

JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU?! Policija došla do najnovijih saznanja o ubistvu ZVEZDE GRANDA

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Zbog ovih provera, on ne isključuje mogućnost će na informativni razgovor ponovo biti priveden Zoran, a možda i cela porodica Marjanović, prenose mediji.

"SATANIZOVALI STE NAS, A MI ĆEMO OBELEŽITI USKRS": Ogorčeni svekar ubijene Jelene otvorio dušu pred kućom! (FOTO) (VIDEO)

Proteklih dana policija je meštanima pokazivala slike mladića starog oko 30 godina koga su snimile kamere u blizini nasipa 2. aprila, kada je Jelena viđena poslednji put.

DA LI BI HOREJŠIO KEJN OVO REŠIO? Policija traži - čamdžiju, biciklistu sa kačketom, čoveka sa štapom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    30. april 2016 | 00:41

    Nema od ovog ništa, nažalost.

  • Ja

    30. april 2016 | 13:53

    Ministru Stefanovicu bi bolje bilo da cuti i da ne daje izjave tek da bi nesto rekao! Mi gradjani,koliko ja znam,imamo pravo da znamo sta se desava,jer to sto se desilo pokojnoj Jeleni moze da se desi bilo kome od nas!

  • Sonja

    30. april 2016 | 11:25

    Sramotaaaa...brukaaaa...a zasto li se nerviram,kao da je prvi put?...Srbijo majkooo...koliko nesposobnjakovica...uzassss...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA