DEČAK (10) PAO SA TERASE HOTELA: Ima povrede glave, lekari se bore za njegov život

Dečak je pao sa zadnje strane hotela u blizini bazena, a u hotelu nisu hteli da daju izjave

  • 2

Desetogodišnji dečak teško je povređen kada je pao je sa hotelskog balkona jer je pokušao da da pređe iz sobe u sobu preko terase. Zadobio je povrede glave i životno je ugrožen.

Devojčica umalo pala sa četvrtog sprata, jer ju je MAJKA SAMU ZAKLJUČALA U STANU!

On je učestvovao sa svojom ekipom Lokomotive iz Zagreba na fudbalskom turniu za mlađe kategorije u Medulinu. Posle turnira u subotu deca su se igrala u hotelskim sobama, a kako piše Regional express, desetogodišnji dečak je pokušao da pređe sa terase na terasu.

Pretpostavlja se da je izgubio ravnotežu i pao na zemlju. U trenutku pada s njim nije bilo nikoga tako da nema svedoka kako se to dogodilo. Dečak je pao sa zadnje strane hotela u blizini bazena, a u hotelu nisu hteli da daju izjave.

Iako se najpre mislilo da je pao sa trećeg sprata policija je utvrdila da je desetogodišnjak ipak bio na drugom spratu i pao sa desetak metara visine, izjavila je Nataša Vitasović iz PU Istarske.

Dečak je smešten na neurohirurgiju KBC u Rijeci i lekari mu se bore za život. Zbog ove nesreće turnir na kom su danas trebale da se odigraju finalne utakmice je otkazan.

(Telegraf.rs/ Izvor: Regional express)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !Fox

    2. maj 2016 | 05:23

    Dokaz da su nam deca van kontrole, da I'm niko nista ne moze ,neposlusna,bahata. znaju za svoja prava ali ne za obaveze...

  • Eva

    3. maj 2016 | 14:56

    Žalosno...ali treba pitati te bajne roditelje što ga nisu vaspitali....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA