PUSTITE ME DA ZAGRLIM OCA I ISPUNIM MU POSLEDNJU ŽELJU, TEŠKO MU JE! Vapaj sina Bate Živojinovića potresao je sve

- Bati se pretprošlog utorka pogoršalo opšte stanje. Njegova gangrena je prouzrokovala bacile koji su napali vitalne organe. Odmah je smešten na odeljenje intenzivne nege. Dobio je savršenu terapiju i bilo mu je bolje - kaže Miljko

  • 26

Sin legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Miljko, izrazio je želju da bude uz svog oca koji je u teškom zdravstvenom stanju, ali kaže da francuske vlasti neće da ga isporuče Srbiji.

VALTERA OBOŽAVAJU U BOLNICI: Bata je naša junačina, čuvamo ga kao najrođenijeg! (FOTO)

Podsetimo, protiv Miljka je podneta optužnica da je zloupotrebio položaj dok je bio stečajni upravnik "Rada". Iako je u februaru prošle godine odlukom Apelacionog suda oslobođen za tri krivična dela, dok je za preostala tri ukinuta prvostepena presuda, a zatim i Interpolova poternica, naslednik slavnog glumca još ne može da se vrati u Srbiju, a o svom ocu stalno brine.

LULA ŽIVOJINOVIĆ: Moj Bata je borac, preživeće on i ovo!

Foto: Instagram/batazivojinovic/Privatna arhiva Foto: Instagram/batazivojinovic/Privatna arhiva

- Bati se pretprošlog utorka pogoršalo opšte stanje. Njegova gangrena je prouzrokovala bacile koji su napali vitalne organe. Odmah je smešten na odeljenje intenzivne nege. Dobio je savršenu terapiju i bilo mu je bolje. Međutim, pre dva dana je opet bio loše i danas ćemo videti šta će se dalje dešavati - priča Miljko i dodaje da je njegova majka stalno uz Batu.

- Više informacija šta će raditi dalje imaće danas, kad će mu se raditi arteriografija (snimanje krvnih sudova) - otkriva Batin sin.

Printskrin: Youtube/RTS Zabavni program - Zvanični kanal Printskrin: Youtube/RTS Zabavni program - Zvanični kanal

Živojinović veruje da će njegov otac i iz ove bitke izaći kao pobednik, ali bi najviše voleo da je sada uz njega.

- Neki ljudi mi ne dozvoljavaju da vidim oca. Izgleda da u Srbiji moj slučaj nikog ne zanima. Znam da su bili izbori i da ima prečih stvari. Mene drže ovde deset godina potpuno neopravdano, što se dokazalo i na sudu. To je moglo sve da se preseče. Promenile su se tri vlade, četiri premijera i dva predsednika, ali svi imaju preča posla, a ja samo želim da još jednom zagrlim tatu - iskren je Miljko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    6. maj 2016 | 08:29

    Sreća pa je u Srbiji sud merilo poštenja.. Pogotovo kad se tu umeša mafijacioni sud, tek da zabiberi poštenje i čast.

  • Mirce

    6. maj 2016 | 08:04

    Nisam mnogo upucena u slucaj Batinog sina.Pomislim samo na Beka,Bogicevica,Terzica i ostale "uspesne"tajkune koji duguju milione,milione ukradenih para,protiv svih se vode postupci(dok ne zastare) i nikom nista.A silje na ovom coveku.Zaboravih Miskovica koji se i dalje svrcka kako hoce.A ovih pticica ima mnogo.Jednostavno receno velika sramota.A onda ce kad dodje vreme svi ovi sadasnji i bivsi da se pojave na komemoraciji ili sahrani.Svaka druga rec suvisna.

  • Toma

    6. maj 2016 | 08:22

    Postovani,ucinite da sin vidi oca.I lekari su potvrdili da se slavni glumac Bata nalazi u teskom zdravstvenom stanju.Ljudski a i pravno hitno odgovarajuci drzavni orgai da postignu dogovor sa francuskim vlastima posle deset godina rese problem,!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA