LICE SERIJSKOG UBICE: Ovo je čovek koji je SILOVAO i UBIO 9 ŽENA (FOTO) (VIDEO)

Zbog jaza od više od 13 godina između dve serije ubistava, Loni Dejvid Frenklin mlađi je dobio nadimak “Sablasni spavač”

  • 4

Loni Dejvid Frenklin mlađi (63), inače bivši radnik gradske čistoće, serijski je ubica poznat pod nadimkom "Sablasni spavač" koji je ubio devet žena i tinejdžerki u Los Anđelesu tokom 30 godina, a sada ga je sud pravosnažno proglasio krivim.

SERIJSKI UBICA KOJI JE UBIO 350 DEVOJČICA SAD JE NA SLOBODI: Niko ne zna gde je!

Poroti je trebalo samo jedan dan da Frenklina proglasi krivim po svih deset tačaka optužnice.

Frenklin, kojem bi mogla biti izrečena i smrtna kazna, proglašen je krivim i za pokušaj ubistva za napad na jedanaestu žrtvu koja je jedina preživela nakon što je u nju pucao, silovao je i izgurao iz auta i ostavio je smatrajući je mrtvom 1988. godine. Ona je policiji opisala napadača kao crnog muškarca u ranim tridesetim.

Ovaj monstrum je proglašen krivim za ubistva iz vatrenog oružja i davljenje sedam žrtava između avgusta 1985. i septembra 1988, dok je radio kao mehaničar u gradskoj čistoći, kao i tri druga zločina između marta 2002. i januara 2007. godine.

Foto: Wikipedia/AP Foto: Wikipedia/AP

Zbog jaza od više od 13 godina između dve serije ubistava, Frenklin je dobio nadimak “Sablasni spavač”.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Od optužnice u martu 2011. godine policija je rekla kako je prikupila dokaze koji povezuju Frenklina s još najmanje šest ubistava od kojih su se neka dogodila tokom prethodno pretpostavljenog prekida ubijanja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    6. maj 2016 | 11:43

    Kakva je to kazna da se takva osoba koja je trideset godina ubijala i bila na slobodi, sada oslobodi zivotnih muka i humano eutanizira? Dozivotni zatvor je najteza kazna. Steta sto ga nisu ulovili dok je jos bio mlad.

  • Јасмина

    6. maj 2016 | 12:24

    СМРТНА КАЗНА!

  • Gane

    6. maj 2016 | 13:14

    Idijot idijotski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA