POLICIJA U ĆORSOKAKU: Pronađena jakna za koju se sumnjalo da pripada Ognjenu, koji je nestao!

Ognjen je nestao pre dva dana bos i bez majice, a na sebi ima samo donji deo trenerke i očevu jaknu

  • 5

Ognjen Rakočević (11) je nestao u Podgorici pre dva dana a za njim policija i građani intenzivno tragaju, ali još uvek nema rezultata. Međutim, pored Prirodno-matematičkog fakulteta je pronađena jakna za koju su nalazači sumnjali da pripada Ognjenu, prenosi portal kolektiv.me.

NASTAVLJENA POTRAGA ZA OGNJENOM: Napravljena i aplikacija koja će pomoći u traganju (VIDEO)

Policija je potvrdila da nije u pitanju jakna koju je Ognjen nosio na sebi

Da podsetimo, Ognjen je nestao pre dva dana bos i bez majice, a na sebi ima samo donji deo trenerke i očevu jaknu.

Dečak ima plavu kosu, svetao ten i plave oči i visok je oko 150 centimetara. Porodica je apelovala na građane da, ako ga primete, da ga uzmu za ruku, pozovete policiju na broj 122, ili njegovu majku Vanju na broj telefona 067/265-960.

Foto: Kolektiv.me Foto: Kolektiv.me

(Telegraf.rs/ Izvor: kolektiv.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jevdokija

    6. maj 2016 | 15:58

    Ako je dete autisticno nije ludo ni glupo. Decko je umeo lepo da razmisli kako da izadje iz kuce i pronasao resenje. Jedan bogatas je u mom mestu u Nemackoj preko vlasnika (svog dobrog prijatelja)upisao sina na odsek ekonomske skole gde sam se ja preskolovavala i mogu vam reci da je mladic imao bolje ocene od polovine djaka. Molite se bogu da nije kriminalno delo u pitanju - vidite i sami u kom bolesnom svetu zivimo - pedofila i kriminalaca na svakom koraku.

  • Stefan

    6. maj 2016 | 14:14

    U sta se ovaj svet pretvorio,samo kradje,ubistva,otmice.Neka policija vec jednom stane na kraj kriminalcima,neka opet uvedu smrtnu kaznu,siguran sam da mi svega ovog manje bilo,kad bi ta kazna jos postojala.

  • horor

    6. maj 2016 | 13:45

    pre dva dana nestalo dete i jos uvek nema ni traga ni glasa? ne moze dete tog uzrasta da ode daleko a da ga ne pronadju. ja ipak slutim da se ovo nece zavrsiti na dobro jer ipak dva dana...uzas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA