MANIJACI NAPADAJU ŽENE U LINCU: Devojka (17) silovana u parku!

Devojka je bila u jednom lokalu u starom gradu. Kada je oko 2 sata po ponoći krenulakući prišao joj je jedan neidentifikovani muškarac ispred kafea i posle razgovora krenuo da je prati. Manijak je nesrećnu devojku kada su stigla do jednog parka oborio na zemlju i silovao, a zatim pobegao

  • 4

U Lincu su u roku od samo dva dana počinjena 2 seksualna napada na javnom mestu! Prošlog vikenda napadnuta je i silovana maloletnica (17). Ona je napadnuta i napastvovana u parku.

JEZIV POHOD U MERILENDU, TRI NAPADA ZA DVA DANA: Ubio bivšu ženu, pa krenuo dalje! (FOTO) (VIDEO)

Devojka je bila u jednom lokalu u starom gradu. Kada je oko 2 sata po ponoći krenulakući prišao joj je jedan neidentifikovani muškarac ispred kafea i posle razgovora krenuo da je prati. Manijak je nesrećnu devojku kada su stigla do jednog parka oborio na zemlju i silovao, a zatim pobegao.

TURSKI NOVINARI OSUĐENI NA ZATVORSKU KAZNU: Gul i Dundar dobili po pet godina

Kako je saopštila policija raspolažu sa malo činjenica i dokaza. Žrtva koja je pretpela šok nije ispitana zbog čega nemaju opis silovatelja. Iako je žena iz Linca nije znala dobro područe gde se dogodio zločin tako da još uvek policija ne zna u kom se tačno parku dogodilo silovanje.

OSVETA PREVARENE ŽENE: Nasrnula na dečkovu ljubavnicu, ova krenula da je udara AUTOM (VIDEO)

Da podsetimo, ovaj napad dogodio se posle manje od 48 sati od napada Alžirca (35) na stanici „Obere Donaulande“. On je pokušao da siluje 41-godišnju ženu iz Linca. Međutim žrtva se žestoko borila i tom prilikom mu je slomila nos. Alžirac je tada teško povredio udarcima pesnice u glavu. Žena je onesvešćena ostala da leži na zemlji. Kada je napadač zatražio lekarsku pomoć u jednoj bolnici on je uhapšen, piše Kurir.

MUSLIMAN PRVI PUT GRADONAČELNIK LONDONA: Sadik Kan na čelu britanske prestonice

Kako policija saopštila oni su na jednom video snimku iz starog grada videli kako se žrtva i Alžirac raspravljaju. Tokom istrage se pokazalo da je ovaj 35-godišnjak u novembru prošle godine pokušao da siluje jednog 58-godišnjaka. Napadnuti čovek je identifikovao počinioca.Alžircu je određen istražni pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA