SRBIN POGINUO U AMERICI! Đorđe Šarenac (20) nastradao sa dvojicom cimera

U nesreći u neposrednoj blizini Baptističkog univerziteta zajedno sa Đorđem poginula su i dvojica njegovih cimera

  • 0

Beograđanin Đorđe Šarenac (20) poginuo je u subotu rano ujutru u saobraćajnoj nesreći u američkom gradu Dalasu, gde je studirao.

U nesreći u neposrednoj blizini Baptističkog univerziteta zajedno sa Đorđem poginula su i dvojica njegovih cimera, Džastin Šubert i Vil Smit. Prema pisanju lokalnih medija, kombi marke “ševrolet silverado” prevrnuo se na lokalnom putu oko kilometar udaljenom od sedišta univerziteta, prenosi Blic.

- Nesreća se dogodila oko 3.30 časova ujutru, kada je kombi sa trojicom studenata naleteo na izbočinu na putu ili neku drugu manju prepreku, usled čega se prvo prevrnuo na krov, a zatim završio u rukavcu obližnjeg jezera. Sva trojica mladića poginula su na licu mesta. Zasad nije utvrđeno ko je upravljao vozilom - Đorđe, kojem je ovo bila prva godina na studijama u Americi ili mladić po imenu Vil.

- Naša srca i molitve su sa porodicama ova tri studenta, a Univerzitet žali zbog ovog teškog gubitka - stoji u saopštenju univerziteta u Dalasu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA