≫ 

Nova usluga za decu u CineStar bioskopima - CINEKIDS! (FOTO)

Prva CineKIDS projekcija će biti ludo iščekivani hit ANGRY BIRDS FILM

  • 0

Deca obožavaju bioskop, obožavaju crtaće, ali i poklone. U CineStar bioskopima su osmislili uslugu samo za njih, nove CINEKIDS projekcije najvećih animiranih hitova koje će se događati jednom mesečno, u popularnom terminu nedeljom u 16 h. 

FILMSKI X-MEN MARATON po prvi put u Srbiji!

ONA MI JE SVE od sutra u bioskopima! U ovom filmu glume samo zvezde! (FOTO) (VIDEO)

CINESTAR bioskopi sa PET ZVEZDICA stižu u Zrenjanin!

Prva CineKIDS projekcija će biti ludo iščekivani hit ANGRY BIRDS FILM, a pretprodaja karata je u toku. Reč je limitirano o samo jednoj dvorani i jednom terminu, za koju će kupovinom ulaznice svako dete dobiti poklon.

Printskrin: Jutjub Printskrin: Jutjub

Radnja filma nas vodi na ostrvo naseljeno isključivo srećnim pticama, ili je bar većina njih srećna. U ovom raju, Crveni, ptica sa problematičnim temperamentom, ludi Čak i nestabilni Bomba oduvek su bili autsajderi.

Ali kada ostrvo posete misteriozne zelene svinje, upravo će ova trojica imati zadatak da otkriju zbog čega su ova stvorenja posetila baš njihovo malo mesto.

Foto: Promo Foto: Promo

Vreme je za porodično druženje uz odličan film u CineStar bioskopima! Povedite svoje dete na prvu CINEKIDS projekciju u nedelju 15. maja, u 16 h jer će uz uživanje uz film, kući poneti originalni plakat Angry birds filma za ukras u svojoj sobi.

Za povoljniju cenu ulaznice zatražite Porodični paket ulaznica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA