NJIMA NIKADA NIJE DOSADNO: Ponovo tuča u ukrajinskom parlamentu!

Poslanik Narodnog fronta Jurij Timošenko naljutio se zbog toga što je protivnik govorio na ruskom jeziku i počeo da ga gura sa govornice

  • 4

U ukrajinskom parlamentu ponovo je izbila tuča između narodnih poslanika, ovog puta zbog obraćanja jednog od poslanika na ruskom jeziku.

NE REAGUJTE NA FEJSBUK POSTOVE: Policija upozorila građane da ne koriste najnoviju opciju! (VIDEO)

Prva potpredsednica Vrhovne rade Ukrajine Irina Geraščenko zatvorila je plenarnu sednicu parlamenta zbog tuče poslanika, javile su ukrajinske „Vesti“.

Incident se dogodio tokom nastupanja poslanika Opozicionog bloka Aleksandra Vilkula.

Poslanik Narodnog fronta Jurij Timošenko naljutio se zbog toga što je protivnik govorio na ruskom jeziku i počeo da ga gura sa govornice.

Posle toga govornici je prišlo nekoliko narodnih poslanika i pokušalo da razdvoji protivnike, prenosi Sputnjik.

GLEDALI KAKO IM GORI KUĆA: Bračni par posmatrao kako jeziv plamen guta njihov dom preko telefona! (VIDEO)

Geraščenkova je pozvala poslanike da prekinu tuču i da dozvole Vilkulu da završi nastup, ali je na kraju morala da zatvori sednicu.

- Ja sam se čak zbunila jer su tokom apsolutno mirnog segmenta ’Razno’, kada nije bilo ni kamera u sali, poslanici počeli da vuku jedan drugog za revere - napisala je Geraščenkova kasnije na svojoj fejsbuk stranici.

Tokom sednice koja je prekinuta poslanici nisu uspeli da razmotre nijedan zakon.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    14. maj 2016 | 08:49

    Lova je u pitanju i udobna fotelja, tako je u politici, skoro svaki ima neku firmu ili firme, jedino u politici prosperiraju i bogate se.Lopine prave, misle samo na bankovne racune a ne na zemlju i narod. Tako je svugde sada.

  • zoran

    14. maj 2016 | 13:55

    Kada pametan zasuti, budala progovori, a fukara se obogati, tada nastradaju nevini. Taakva je zapadna demokratija koja ih podrzava, jer nisu ni oni nista bolji. Treba im podjeliti oruzje, pa ce ih mozda biti manje, a narod mirniji

  • zoran

    14. maj 2016 | 12:24

    Bolje da se oni tuku, treba im podjeliti i oruzje, bar ce gamadi biti manje, nego da nevini stradaju. Kada pametan zasuti , budala progovori, a fukara se obogati. Tada nevini stradaju, a takve demokrate podrzava zapad, jer su i oni takvi nista bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA