SVADBA GODINE U TURSKOJ: Erdogan udaje ćerku, Davutoglu kum! (VIDEO)

Venčanje Sumeje Erdogan i Selčuka Bajraktara, na kojem će biti 6.000 gostiju, održaće se u Istanbulu, očekuje se da će joj kum biti turski premijer Ahmet Davutoglu

  • 15

Sumeje Erdogan, mlađa ćerka turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, udaće se danas za biznismena iz vojne industrije Selčuka Bajraktara, a očekuje se da će joj na venčanju kum biti turski premijer Ahmet Davutoglu, javljaju turski mediji.

DAVUTOGLU PORUČIO U BANJALUCI: Turci su bili ovde, sada su i biće zauvek!

Venčanje, na kojem će biti 6.000 gostiju, održaće se u Istanbulu, dodaju mediji ističući da će kum sa mladoženjine strane biti načelnik generalštaba turske vojske Hulusi Akar.

Na fotografijama, koje su objavili turski mediji, vidi se Sumeje Erdogan (30) kako sedi na prednjem sedištu svadbenog automobila noseći maramu na glavi, preneo je AFP.

13 STVARI KOJE NISTE ZNALI O ERDOGANU: Prodavao đevreke, tražio ga Fenerbahče, tvrdio da je Gruzin (FOTO)

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Pojedine ulice u Istanbulu su zatvorene za saobraćaj, a oko prostora, u kojem će biti održano venčanje u predgrađu Kučukčekmendže, na evropskoj strani Istanbula, biće postavljene dodatne barijere.

Davutogluov dolazak na venčanje mogao bi da odbaci tvrdnje o njegovom sukobu sa turskim predsednikom, ocenjuju turski mediji.

On je prošle nedelje najavio da će se povući sa mesta premijera i lidera vladajuće Partije pravde i razvoja (AKP) na kongresu, koji će biti održan kasnije ovog meseca.

ZAŠTO JE TURSKI PREMIJER ZAISTA DAO OSTAVKU: I šta će Evropa sad uraditi (FOTO) (VIDEO)

Veruje se da je Davutoglu, dodaju mediji, nateran da napusti mesto predsednika vlade zbog čestih neslaganja sa Erdoganom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    14. maj 2016 | 15:53

    A jes lepa, na tatu. Nedaj boze da se probudim pored nje, ko zna kako bih podneo taj kosmar? Mozda bi ostale i trajne posledice???

  • stevan

    14. maj 2016 | 15:58

    Hoće li doći teroristi na svadbu?

  • E ovaj mladozenja je sigurno

    14. maj 2016 | 16:55

    Neki poturica. Takvo mu prezime. Nego jesu li svatovi Kurdi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA