MUŽ JELENE MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Jutros smo bili kod Jece na groblju, sve je podređeno našoj Jani

- Jana je dobro, malo je kod bake, malo kod nas jer ima društvo i tamo u ovde. Sve je podređeno njoj - rekao je Zoran Marjanović

  • 49
Zoran, suprug ubijene Jelene sa ćerkom Janom i ocem Vladimirom Foto: Milena Đorđević

Zoran Marjanović za "Telegraf" kaže da porodica čeka i dalje bilo koju informaciju koja bi pomogla pri razrešenju slučaja ubistva njegove supruge, i da je sve podređeno maloj Jani.

MISTERIJA NAPADAČA SA FANTOMKOM: Sumnjiva priča SVEKRA ubijene pevačice JELENE MARJANOVIĆ

- Otac i ja smo išli na groblje jutros kod Jece, pa smo u povratku svratili do Jelenine majke Zorice. Jana je dobro, malo je kod bake, malo kod nas jer ima društvo i tamo u ovde. Sve je podređeno njoj - rekao je Zoran Marjanović.

Podsećamo, policija već mesec i po dana pokušava da otkrije ko je 2. aprila ubio pevačicu Jelenu Marjanović, dok je, navodno, džogirala na borčanskom nasipu u naselju Crvenka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    16. maj 2016 | 15:50

    Ne mogu da verujem svojim ocima: na ovoj slici - Janini tata i Deda i istaknuta Jelenina Posmrtnica! Da li to dete vidi? Navodno joj nisu nista saopstili, a ta Posmrtnica stoji tu 40 dana. Da li je to bilo nepohodno!?

  • Idi?

    16. maj 2016 | 17:15

    Bolje mu je da otvori dušu i da kaže policiji šta zna o ubistvu, nego da mlati praznu slamu više! Ostalo je još da smisle kako su marsovci igrali kozaračko kolo u avliji. Ma ajde bre više, ili recite nešto pametno ili ćutite i "tugujte"! A što se tiče duše, verovatno mu je ostala u astralnoj projekciji. Pitajte mamu, ona ima nadprirodne moći i možda zna nešto više o duši svog sina. Mukica mala, kako će da odrasta sa ovim snobovima?

  • NIS

    16. maj 2016 | 19:01

    Covek postao medijska licnost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA