MISTERIJA NAPADAČA SA FANTOMKOM: Sumnjiva priča SVEKRA ubijene pevačice JELENE MARJANOVIĆ

- Nismo dobili apsolutno nikakvu prijavu da se u kući Marjanovića dešavalo išta sumnjivo. Verujte, za to smo saznali iz novina - rekao je dobro obavešteni izvor iz policije

  • 54

Svekar mučki ubijene pevačice Jelene Marjanović, Vladimir Marjanović, nije prijavio policiji da je pre dve nedelje u njihovu porodičnu kuću u Borči upao maskirani napadač, a to je prijavio medijima, otkrio je Infomer.

ISPOVEST SVEKRA UBIJENE PEVAČICE JELENE: Maskirana osoba pokušala da nam provali u kuću, plašimo se za unuku Janu (FOTO)

Naime, proteklog vikenda je u dnevnom listu "Alo!" objavljeno da je Jelenin svekar rekao da je nepoznata osoba koja je imala fantomku na sebi, usred noći pokušala da preskoči ogradu i uđe u njihovo dvorište, ali da je taj slučaj prijavio policiji. Međutim, iz policije je rečeno da niko iz ove porodice nije prijavio slučaj, kao i da su za to saznali preko medija.

"ČUO SAM KAKO MARJANOVIĆI VREĐAJU JELENU": Progovorio najbliži prijatelj ubijene pevačice!

Prema mišljenju stručnjaka, Marjanovići izmišljanjem nepostojećih napada pokušavaju da skrenu pravac istrage i da to samo govori da nešto kriju u vezi s ubistvom njihove Jelene.

Printskrin: Youtube/Grand Production Printskrin: Youtube/Grand Production

Inače, Vladimir je priču o upadu nepoznate osobe na njihov posed krajnje dramatično ispričao.

NEMCI OTKRIVAJU KO JE UBIO JELENU: Na snimcima sa tri bezbednosne kamere vidi se ubica pevačice?! (FOTO)

- Pre oko dve nedelje primetili smo neku nepoznatu, maskiranu osobu koja je pokušalada preskoči ogradu. Šetao se po ogradi, ali na svu sreću, reagovao je pas koji je počeo da laje. Tada ga je taj nepoznati provalnik gađao kamenjem, a potom pobegao. Ovo što vam pričam prijavili smo i policiji - ispričao je on za "Alo!" i dodao da misli da neko želi da naudi njegovoj unuci Jani.

Ipak, u policiji su bili šokirani kada su iz medija saznali za ovaj događaj, uz činjenicu da niko to nije njima prijavio.

PEVAČICI PRESUDIO NARKOMAN IZ BORČE? Najnoviji detalji u istrazi ubistva Jelene Marjanović!

- Nismo dobili apsolutno nikakvu prijavu da se u kući marjanovića dešavalo išta sumnjivo. Verujte, za to smo saznali iz novina - kaže za Infomer izvor iz policije, pa nastavlja:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Valjda je logično da posle strašnog zločina koji im se dogodio u porodici, Marjanovići prijave svaki i najmanje sumnjiv događaj, ako žele da pomognu istraz. A, kamoli da prećute da je neko pokušao da im provali u kuću. Međutim, još je neobičnije što sa takvim stvarima izlaze u medije i što još, povrh svega, govore neistinu da su slučaj prijavili policij?! Nije li to, u najmanju ruku, neobično? Inspektori koji rade na ovom slučaju i te kako će uzeti taj događaj u obzir u daljoj istrazi.

Kako dalje piše Informer, najpoznatiji srpski kriminolozi su saglasni da Marjanovići nešto kriju kada imaju potrebu da izmišljaju da ih neko napada. Policijski ekspert Marko Nicović smatra da u porodici ubijene Jelene rade sve kako bi skrenuli pažnju istrage u drugom smeru.

- Od prvog dana istrage se sve vrti oko porodice Marjanović i oni su prvi na listi sumnjivih. S druge strane, i oni sami tome daju povoda, jer daju veoma čudne izjave. Priča s onim nesrećnim mladićem na groblju, svađe s Jeleninom porodicom, ukazivanje na opsednute fanove, pa sada još i upad napadača s fantomkom, sve su to pokušaji porodice da se pažnja policije udalji od njih. Zašto bi to radio neko ko je u žalosti i ništa ne krije? - pita se Nicović.

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da porodica Marjanović zbog svih okolnosti mora da bude pod budnim okom policije.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf

- Jasno je da Marjanovići spinovanjem pokušavaju da skrenu pažnju sa istrage, ali to je legitimna stvar. Međutim, na policiji i inspektorima je da sve to prate i nadgledaju i da utvrde da li i u kojoj meri oni to rade namerno - smatra on.

Inače, ono što je najinteresantnije u čitavoj ovoj situaciji, Vladimir Marjanović je za Infomer pričao o upadu nepoznate osobe na na njihov posed, ali se u njegovoj izjavi ne poklapa vreme samog događaja. Naime, on je rekao da su tačne tvrdnje da je pre oko mesec dana (a ne dve nedelje) provalnik pokušao da upadne u njihovu kuću, ali da je izmišljena njegova izjava da je slučaj prijavio policiji.

- To je verovatno bio neki lokalni narkoman, jer nije prvi put da se tako nešto desi. Svako ko živi u Borči susreće se sa tim stvarima. Verovatno bi on pokušao da uđe, ali su psi počeli da laju i tako skrenuli pažnju na njega. Zatim je pobegao. Nije istina da sam slučaj prijavio policiji, ta moja izjava je izmišljena.

Na pitanje zbog čega nisu tako bitan događaj prijavili policiji, on je rekao:

- To je bilo samo deset dana posle sahrane. Nije nam bilo ni do života, a kamoli do potrage za lokalnim narkomanom. bili smo u šoku zbog Jecinog ubistva. S obzriom na to da nije prvi put da se tako nešto desi, nismo hteli da pravimo dramu, jer je naša porodična tragedija mnogo ozbiljnija od toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajdeee?

    16. maj 2016 | 10:36

    Pa kada neko laže ne može ni da se sabere šta se kada dogodilo. Baš super što misle da su glavni glumci, policiji se to svidja jako. Je l' to oni stoje na kapiji i čekaju kada će ko od novinara da se pojavi da ispričaju neku senzaciju? Baš su onako "ožalošćena" porodica, to iz sata u sat dokazuju. Mnogo su providni i jadni. Žao mi je jako male Jane i Jelenine majke, a oni su najobičniji dramoseri. Sramota!

  • Zorica

    16. maj 2016 | 10:26

    Vecu gomilu idiita na jednom mestu od Marjanovica, niko video nije.Tuzan je tvoj kratak zivot bio, draga Jeco, a Jana...kome je ostavljena???

  • dejan s p

    16. maj 2016 | 10:16

    bruka i sramota i zalosno I neverovatno i totalno ispiranje mozga vise da ovo nema kraja sve sam verovao ali da je nasa policija ovoliko nesposobna da to nije normalno. Gde ste bre vi dragi inspektori pohadjali skole ? jel u birtijama ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA