OVO JE MIROLJUB PETROVIĆ, OSUMNJIČEN DA JE UBIO SUPRUGU SA 50 UBODA NOŽEM: Bio je depresivan, nije spavao po 7 DANA! (FOTO)

Telo nastradale žene je ležalo u lokvi krvi, a prvi rezultati su pokazali da je Miroljub Snežanu izbo više od 50 puta, dok je najveći broj rana, oko 35, bilo u predelu stomaka

  • 24

Miroljub Petrović (63) je juče, 16. maja nešto pre devet sati izjutra, ubio svoju suprugu Snežanu Radivojević Petrović (57) u stanu u Ustaničkoj ulici 118 na Konjarniku, sa više od 50 uboda nožem, a zatim je pokušao da se ubije, izvestili su juče mediji!

MIROLJUB JE DANAS TREBALO DA IDE KOD PSIHIJATRA: Umesto toga, desila se STRAŠNA TRAGEDIJA (FOTO) (VIDEO)

Nakon što je ubio suprugu, spekuliše se, Miroljub je pokušao i sebi da skrati život, pa ga je Hitna pomoć s brojnim posekotinama prevezla u Urgentni centar, odakle je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju na odeljenje toksikologiju, pišu Novosti.

Dan nakon ubistva, pojavile su se nove informacije u vezi ovog događaja. Naime, prema nezvaničnim informacijama, na osnovu ukočenosti tela ubijene Snežane, ubistvo se dogodilo dva sata iza ponoći, međutim, neke komšije tvrde da su videli tog jutra majku i ćerku kako razgovaraju ispred vrata stana.

OVO JE UBIJENA SNEŽANA PETROVIĆ: Sinoć je došla u Beograd, u poslednju posetu ćerki! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Njihova ćerka Una, prema informacijama nije bila u stanu, a kada je pokušala da uđe, nije mogla da otvori vrata. S obzirom da joj niko nije otvarao, ona je pozvala policiju. Kada su pripadnici MUP uspeli da uđu unutra, zatekao ih je horor.

Telo nastradale žene je ležalo u lokvi krvi, a prvi rezultati su pokazali da je Miroljub Snežanu izbo više od 50 puta, dok je najveći broj rana, oko 35, bilo u predelu stomaka, objavile su Novosti.

POTRESNE SLIKE NA KONJARNIKU: Izneseno telo ubijene Snežane (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, Miroljub Petrović i njegova supruga Snežana Radivojević Petrović živeli su u Vranju, a u Beograd su došli jer je on bio upućen na psihijatrijsko lečenje i juče je trebalo da ima prvi pregled.

Foto: Telegraf, vranje.org.rs Foto: Telegraf, vranje.org.rs

- Ne znam zašto se ovo dogodilo - rekao je juče novinarima njihov porodični prijatelj koji je došao kako bi slomljenu Unu udaljio s mesta ubistva, pa dodao:

UPLAKANA I PREKRIVENA NAPUSTILA STAN SMRTI: Ćerku ubijene Snežane prijatelj izveo iz zgrade (FOTO) (VIDEO)

- Miroljub je bio menadžer u jednoj kompaniji, a Snežana kustos muzeja. Bili su normalni ljudi, a Una im je jedino dete. Iškolovali su je i redovno joj dolazili u posetu, pošto živi u Beogradu otkako je krenula na studije.

Pored porodičnog prijatelja, i komšije su u šoku, a većina njih je za tragediju čula preko medija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kada sam krenula u prodavnicu, videla sam majku i ćerku kako razgovaraju, a kada sam se vraćala iz iste, njih dve su i dalje bile ispred ulaznih vrata - rekla je komšinica Aida.

Inače, u Beograd je došla Snežanina sestra koja je odsela kod Petrovićevih komšija, ali nije želela da daje nikakve izjave za medije.

- Imao je problema na poslu i bio je u dubokoj depresiji zbog svega toga. Nekada po sedam dana nije spavao i trebalo je da se leči u Beogradu - ispričala je jedna od rođaka porodice Petrović za ovaj list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    17. maj 2016 | 09:15

    Pa vidit mu oci, deluje kao psihopata

  • Jaza

    17. maj 2016 | 14:14

    Iz aviona se vidi da covek nije "cist". Trebalo je biti obazriv pored njega a narocito uciniti sve da on bude lecen ... ali najveca krivica je na zdravstvu jer svaki takav bolesnik treba da bude lecen na "sigurnom" a ne prepusten porodici i ulici jer mnogo je onih koji u nekom momentu prsnu i stradaju nevine osobe

  • Aleksa

    17. maj 2016 | 09:09

    Ovaj ubija pogledom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA