PORODIČNA TRAGEDIJA BIVŠEG MINISTRA: Ujak Olivera Dulića ubijen zbog međe!

Drama se odigrala u Teslinoj ulici u Sopotu, kada su geometri došli da mere među između Živoradovog i Sladojevićevog imanja, oko kojeg su se već godinama sporili

  • 11

Živorad Živković (68) zvani Žika iz Sopota juče je ubio komšiju Ljubomira Batu Sladojevića (69), rođenog ujaka Olivera Dulića, i teško ranio Batinu ženu Svetlanu (65). Živković se naoružan zaključao u kuću, ali je ubrzo uhapšen. 

STRAVIČAN ZLOČIN ZBOG MEĐE: Prekipelo mu, pa pucao na komšiju pred geometrima! (FOTO)

Drama se odigrala u Teslinoj ulici u Sopotu, kada su geometri došli da mere među između Živoradovog i Sladojevićevog imanja, oko kojeg su se već godinama sporili.

- U trenutku kada su geometri završili i krenuli da pišu zapisnik, Živković se dovezao kolima izašao je i rekao: "Došao sam da razrešim račune!" Izvadio je pištolj i počeo da puca, pogodio je Ljubomira u slepočnicu. Potom je zapucao na Ljubomirovu ženu Svetlanu, koja je počela da beži i pogodio je u rame. Geometri su uspeli da pobegnu - kaže izvor iz istrage.

Ljubomir je na mestu ostao mrtav, dok je Svetlana prebačena na VMA.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

KUĆA STRAVE U SOPOTU: Ovde je Živorad Živković ubio komšiju i ranio njegovu ženu (FOTO) (VIDEO)

Munjevitom akcijom policije, Živorad je uhapšen u njegovoj kući u ulici kralja Petra.

Živković se zatvorio u kuću, nosio je i dalje pištolj "tetejac" kojim je izvršio zločin. Kada su policajci upali sa automatskim puškama, on se predao bez otpora. Policija je kasnije u njegovoj kući našla jos dve puške, a za ovo oružje Živorad je imao dozvolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. maj 2016 | 14:18

    Samo u Srbije se ubijaju zbog medje. J.bala vas medja. Samo u Srbiji brat sa bratom ne govori i sudi se 20 godina zbog medje. Alo ljudi da li vam je medja vaznije od zivota. SRAM VAS BILO sitne duse!

  • GLUMICA

    19. maj 2016 | 14:04

    da nisu u srodstvu sa Dulicem ne bi otimali tudje i mislili da ce proci nekazmjeno. puko coveku film jer pravda za nekog ima za nekog ne.

  • Савица

    19. maj 2016 | 14:44

    САД ЈЕ ЈАСНО НА КОГА ЈЕ ОЛИВЕР ПОВУКО КА КРИМИНАЛУ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA