≫ 

STRAVIČAN ZLOČIN ZBOG MEĐE: Prekipelo mu, pa pucao na komšiju pred geometrima! (FOTO)

- Mirno su razgovarali, da bi u jednom trenutku iz čista mira Živorad ustao i rekao "Došao sam da razrešim račune" - kaže očevidac ovog zločina

  • 21

Živorad Živković ubio je svog komšiju Ljubomira Batu Sladojevića u Sladojevićevom dvorištu u Teslinoj ulici u Sopotu, u prisustvu Sladojevićeve žene Svetlane, geometra i radnika.

KUĆA STRAVE U SOPOTU: Ovde je Živorad Živković ubio komšiju i ranio njegovu ženu (FOTO)

Prema rečima radnika koji se zadesio tu, oni su sedeli i pričali o međi, kada je ovaj iznenada izvadio pištolj tetejac za koji je, kako saznajemo, imao dozvolu i pucao.

- Sedeo sam između Živorada i Bate. Bata Sladojević mi je bio sa leve, a Živorad sa desne strane. Mirno su razgovarali, da bi u jednom trenutku iz čista mira Živorad ustao i rekao "Došao sam da razrešim račune". Zatim je izvadio pištolj i preko mene pucao u Ljubomira. Pogodio ga je u desnu slepoočnicu, a zatim je osuo rafalnu paljbu ka njegovoj ženi Svetlani. Bio sam ubeđen da je i nju ubio - kaze čovek koji se zadesio na mestu zločina, a koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

MASAKR U SOPOTU: Živorad Ž. ubio komšiju, komšinicu ranio!

- Da je hteo, ubio bi i mene i geometra. Izgleda da je hteo ženu da ubije. Na njeno ime je uknjižena sporna parcela od 70 kvadtata - ističe očevidac.

Snaja ubijenog Ljubomira Bate Sladojevića, kom je danas presudio Živorad Živković zbog međe koja je trebalo da razgraniči 70 kvadrata, rekla je za Telegraf da nije videla šta se dešavalo i da je prava sreća što je bila u kući.

- Nisam ništa ni čula ni videla. Bila sam u kući i dobro je što se nisam zatekla napolju. Ko zna šta bi se desilo? - rekla je Sladojevićeva snaja Jasmina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    18. maj 2016 | 18:53

    Licno sam bio prevaren na nekoliko podmuklih nacina i imao jak nagon da 'resim' situaciju na ovaj nacin. Nema goreg osecaja kada vas neko opljacka i smeje vam se u lice, a nikakav mehanizam zakonski nemate da resite problem u ovom zivotu. Ne znam da li je ubica bio prevaren. Ako jeste, ne odobravam ovo ali mogu da ga razumem.... Kada vas neko prevari kao mene, godine su potrebne da bi se materijalno povratili, a psihicki ostaju oziljci ceo zivot. Nisam pametan ali cesto me zadesi misao da jedino ovako moze da se narod dovede u svest da prevara nece proci nekaznjeno.... Tuga..... Djavo... ZLO!!!

  • GLUMICA

    18. maj 2016 | 21:04

    UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE....jer sve se u ovoj drzavi da pomititi i na kraju budes izigran ne zbog pola metara zemlje nego boli nepravda i ceo zivot ti se posle unose u lice sa presudom o NEMORALU I PRVARI. PREVAREN COVEK JE PONIZEN U PORODICI I DRUSTVU. ne opravdavam ali ga nekako razumem.Necu da navodim svoj primer gde sam bila prevarena i taj osecaj ne iscezava ni danas.

  • Pera

    18. maj 2016 | 19:21

    Ja sam geometar i na mene je jedan takav krenuo sekirom i dobio onaj metalni štap za prizmu po sred ruke a posle i po leđima... To samo kod nas ima da se svađaju za 10 cm medje. Kao da će ih to nahraniti... Sreća po kolegu pa živu glavu izvukao... A taj jadan covek neka počiva u miru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA