Srbin uhvaćen u Makedoniji zbog krijumčarenja migranata

Terentnim vozilom sa kumanovskim tablicama upravljao je D. S. (30) iz Srbije, koji je zajedno sa migrantima priveden u policijsku stanicu u Đevđeliji

  • 3

U Makedoniji je uhvaćen srpski državljanin koji je pokušao da prokrijumčari 24 migranta u vozilu "fijat dukato", objavilo je danas makedonsko ministarstvo unutrašnjih poslova.

NEVIĐENA AKCIJA POLICIJE: Zaustavili su vozača koji je pokušao da im pobegne, a zatim uhvatili još 24 osobe

Kako se navodi, kombi "fijat dukato" u kojem je pronađeno 11 migranta iz Sirije i 13 iz Avganistana policijaci iz Hrvatske i Makedonije su zaustavili sinoć oko 21.15 na autoputu Đevđelija-Udovo kod prelaza "Bogorodica", na granici sa Grčkom.

ALBANSKA MAFIJA KRIJUMČARI IZBEGLICE PREKO JADRANA: Brzim čamcima prevoze migrante do Italije!

Tim terentnim vozilom sa kumanovskim tablicama upravljao je D. S. (30) iz Srbije, koji je zajedno sa migrantima priveden u policijsku stanicu u Đevđeliji.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obilic

    19. maj 2016 | 18:05

    Dal nije placa amerika i izrael da se sele a turci ih provlace. SRBIN UZIMA NOVAC KOJI JE AMERIKA DALA DA SE UNISTI NAROD BLISKOG ISTOKA ALI TO NISU TURCI NO STARODREVNI NAROD. SRBE SU ISELILI SA KOSOVA DALI IM PO 70 eura mesečno a siptari u kesu lovu koja je dosla iz turske Pa sad kriv srbin pustite tog coveka u srbiji nema posla nema sta da svercuje goli smo kao pistolj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA