JASMINA JE PRE 5 GODINA SAZNALA DA JOJ JE MUŽ PEDOFIL: A sada proživljava još gori horor!

Džejson je na laptopu imao više od 8.000 fotografija gole dece, a supruga je, odmah po saznanju, zatražila razvod braka. Međutim, pet godina kasnije, Jasmina je još uvek u braku sa pedofilom

  • 2

Jasmina Kulen (24) iz Sureja bila je u Brajtonu sa suprugom Džejsonom Kulenom kada je njena baba otkrila da Jasminin novopečeni muž na laptopu ima fotografije gole dece. Slučaj je odmah prijavljen policiji, a Džejson je uhapšen 2011. godine, međutim, Jasmin se još uvek nije razvela od njega!

Dva sata nakon što je rodila sina saznala je stravičnu istinu o sopstvenom mužu koja joj je ZAUVEK UNIŠTILA ŽIVOT (VIDEO)

Džejson je na laptopu imao preko 8.000 fotografija gole dece, a supruga je, odmah po saznanju, zatražila razvod braka. Međutim, pet godina kasnije, Jasmina je još uvek u braku sa pedofilom.

Ona očajnički pokušava da se razvede od Džejsona, međutim, nešto "koči" celu stvar.

Inače, parovi u Velikoj Britaniji moraju da budu u braku najmanje godinu dana nakon čega mogu da zatraže razvod. Međutim, ukoliko jedna strana odbije razvod, onda mora da prođe pet godina, nakon čega će ih sud bez pristanka razvesti.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA