OTAC UZEO PRAVDU U RUKE, pa prebio OSUMNJIČENOG ZA SILOVANJE NJEGOVE ĆERKE: Policija mu napisala PRIJAVU!

 
 ≫ 
  • 27

Nesrećna devojčica, učenica osmog razreda, pre nekoliko dana svom ocu je ispričala šta je doživela od momka kojeg je poznavala kraće vreme

Beogradska policija podnela je krivičnu prijavu za nanošenje teških telesnih povreda protiv muškarca, koji je pretukao Đ. M. (21) iz Boleča, nakon što je saznao da je ovaj terao njegovu ćerku (14) da ga oralno zadovolji.

UŽAS U SURČINU: Muškarac osumnjičen da je silovao devojčicu (15) u automobilu i naterao je na oralni seks

Nesrećna devojčica, učenica osmog razreda, pre nekoliko dana svom ocu je ispričala šta je doživela od momka kojeg je poznavala kraće vreme, prenosi "Alo".

- Ocu je ispričala da je bila u kolima sa svoja dva prijatelja. U jednom trenutku Đ. M. je tražio da vode ljubav i da to sve gleda njegov prijatelj.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Ona je to odbila, a mladić joj je udario dva šamara i naterao ju je da ga pred očima prijatelja oralno zadovolji. Svedok ovog iživljavanja ovu verziju ispričao je inspektorima beogradske policije - objašnjava izvor blizak istrazi.

- Uplašena da bi mogao da je povredi, maloletna učenica je pristala da ga oralno zadovolji, nakon čega ju je on pustio da izađe iz automobila. Učenica je u početku krila od svih šta joj se dogodilo. Dežurni tužilac koji je prisustvovao saslušanju silovane maloletnice, odmah je naložio da se Đ. M. privede na saslušanje nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana. On je negirao da je počinio silovanje i da je devojčica pristala na odnos - objašnjava izvor.

Đ. M. je na saslušanju tvrdio da ga „maloletna učenica već duže vreme progoni po Surčinu jer želi da bude s njim, kao i da je tog dana samovoljno odlučila da ga oralno zadovolji“.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    24. maj 2016 | 09:38

    Neka ga mati zadovolji oralno ili kako god, kad ga je tako lepo vaspitala. Svaka čast ocu devojčice. Ali bi mala gospodjica trebala znati da sa 14 godina ne ulazi kod nikog u auto. Mozda bi tata i nju mogao malo da prevaspita. Još nije kasno.

  • ana

    24. maj 2016 | 09:56

    te djukele sto siluju treba ih kastrirati za njih zatvo nije jer su male kazne kad izadju iz zatvora opet siluju oni su bolesni njima je samo silovanje u glavi

  • marija

    24. maj 2016 | 12:47

    MOLIM VAS OBJAVITE MI KOMENTAR! DA LI JE MOGUCE DA NEKO STAJE NA STRANU SILOVATELJA?TO JE DEVOJCICA OD 14-15 GOD.PA TO MOZE BILO KOME U PUBERTETU DA SE DESI..JOS I AKO SE ZALJUBI..DESAVA SE I ODRASLIMA A NE NEZRELIM CURAMA!SVAKA CAST OCU DEVOJCICE..SVA PODRSKA SVETA PAMETNOM COVEKU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA