≫ 

UŽAS USRED SRBIJE: Oca pronašli vezanog sa glavom u WC šolji, njegovu ćerku bačenu u đubrivo!

- Žena je bila vezana i bačena u đubrivo, dok je njen otac bio vezan u WC-u sa glavom u šolji – priča izvor blizak istrazi

  • 10

Svetozara R. i njegovu ćerku Dušanku A. iz sela Dubočane kod Zaječara nepoznate osobe su pretukle i oni se nalaze u teškom zdravtsvenom stanju.

KACIGA PORED SMRSKANOG MOTORA: Poginuo motociklista u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zaječara

Njihova krvava tela pronašle su komšije juče u kasnim popodnevnim satima, mada se pretpostavlja da su pretučeni u nedelju popodne, preneo je Blic.

- I starac i njegova ćerka su u jako teškom zdravstvenom stanju. Nakon snimanja utvrđeno je fraktura lobanje, polomljene vilice unutrašnje krvarenje. Zbog ozbiljnosti povreda, njihovih godina, ali i stanja u kome su primljeni hitno su prebačeni u Klinički centar Niš - kaže izvor iz Zdravstvenog centra Zaječar.

Nezvanično saznajemo da se pripadnici PS Zaječar zatekli jeziv prizor u domu ovo dvoje starijih ljudi.

- Žena je bila vezana i bačena u đubrivo, dok je njen otac bio vezan u WC-u sa glavom u šolji - priča izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • citateljka

    24. maj 2016 | 11:30

    Sta je ovo u Srbiji - da li su svi poludeli pa prozdiru i muce svoje sugradjane ili je mafija koja sistematski unistava srbe? Pa nije dovoljno to nego se jadan narod iz beznadja i sam odlucuje na smrt. Pored toga mladi akademicari odose u svet "trbuhom za kruhom". Za par godina ce Srbija ostati bez polovine stanovnistva. Koliki je natalitet? Ljudi se ne usudjuju ni da stupe u brak a kamoli da stvaraju potomstvo koje ne bi imalo nikakvih sansi za dostojan zivot. ZALOSNO! VUCICUUUUUU.......

  • Ljupce

    24. maj 2016 | 15:53

    I onda ga ja ubijem u svojoj kuci i naravno ja budem kriv sta cu ja u mojoj kuci kad je on dosao da pljacka strasno

  • Јасмина

    24. maj 2016 | 11:21

    Надам се да ће звери брзо бити пронађене,и да ће добити највећу могућу казну.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA