≫ 

"SRBE NA VRBE": Ispred vrtića u Zagrebu pojavila se nalepnica koja poziva na linč Srba (FOTO)

Skandalozna nalepnica okačena je u blizini dečjeg vrtića u Zagrebu

Na ulazu u jedan vrtić u prestonici Hrvatske osvanula je nalepnica na kojoj se vidi kako dva obešena tela vise sa drveta i na kojoj piše na engleskom "srpsko porodično stablo".

"PAZITE DA VAS ČETNIČKI VIKAR NE ZAKOLJE": Govor mržnje hrvatskog voditelja šokirao region (VIDEO)

U našoj susednoj državi često se mogu čuti i videti govori mržnje upereni protiv srpskog življa, a ova provokacija je, verovatno, slikoviti prikaz poruke "Srbe na vrbe".

Ono što je još šokantnije je da se ova nalepnica našla ispred dečije ustanove u Zagrebu, i koju deca svakodnevno mogu da vide.

Ovo nije prvi put da se ove nalepnice mogu videti po glavnom gradu Hrvatske, jer se jedna već bila zalepljena na satu pre tri godine, na Trgu bana Jelačića.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTE BAN

    24. maj 2016 | 19:57

    E- sad smo stvarno- i prekardašili, i odlepili! Koji nam je izlaz? Jedino da nas JERETIK,NIKOLA,NADA i njima slični- IZVEDU NA PRAVI PUT!

  • Boban

    25. maj 2016 | 06:38

    Jadni ste i nije vam lako. Ne bih voleo zivot, u kojem sam toliko opsednut mrznjom prema nekome. Ali neka. Tako ste i zasluzili da vam budemo noćna mora. A na tom drvencetu mozete da okačite vaše ne ostvarene zelje, jer nas i dalje ima više od vas.

  • neko tamo

    24. maj 2016 | 22:48

    ustase,toliko mrznje i zlobe u vama,tako vam sad i treba ovo sto vam se desava,odose vam ljudi trbuhom za kruhom iz cele hrvatske.Propala vam drzava,lopovi i bando ustaska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA